2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 7ساله چشم انتظارم البته یه سقط 5سال پیش هم داشتم واقعا باید با این موضوع کنار بیایم و گرنه همه زندگی ادمو تحت تاثیر قرار میده از امسال سعی میکنم دیگه از فکرش کم کم بیام بیرون یا حداقل کمتر فکر کنم پارسال که دنبال دوا درمون بودم خیلی اذیت شدم همش انتظار همش استرس همش غصه همش منتظر روز موعد با بی بی چک های منفی 😭😭😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم الان ۱ سال و نیمه ک منتظرم و دیگه کاملا دارم نا امید میشم 

من هشت ساله منتظرم هفت ساله هر دکتری گفتن رفتم

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود
منم 7ساله چشم انتظارم البته یه سقط 5سال پیش هم داشتم واقعا باید با این موضوع کنار بیایم و گرنه همه ز ...

مشکل شما چیه

حرف و کنایه دیدن یه دختر بچه ک دست مامانشو گرفته،یا وقتایی که درمورد زایمان و ویار حرف میزنن دو سه روز داغون میشم

منم 7ساله چشم انتظارم البته یه سقط 5سال پیش هم داشتم واقعا باید با این موضوع کنار بیایم و گرنه همه ز ...

من دیگه از موعدم ک بگذره بی بی نگاه نمیکنم 

مشکل شما چیه

تخمدان پلی کیست دارم هیچ وقت سر موعود عادت نمیشم در نتیجه تخمک گذاری هم ندارم چند ماه بود به زور طب سنتی عادت میشدم هر ماه که باز به ریخته عادتم 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
تخمدان پلی کیست دارم هیچ وقت سر موعود عادت نمیشم در نتیجه تخمک گذاری هم ندارم چند ماه بود به زور طب ...

من شوهرم مشکل داره میترسم من تخدانم ضیف بشه اخه دو سه ماهه نامنظمم

تخمدان پلی کیست دارم هیچ وقت سر موعود عادت نمیشم در نتیجه تخمک گذاری هم ندارم چند ماه بود به زور طب ...

پیاز درمانی امتحان کن 

حرف و کنایه دیدن یه دختر بچه ک دست مامانشو گرفته،یا وقتایی که درمورد زایمان و ویار حرف میزنن دو سه ر ...

کاملا درک میکنم عزیزم منه بدبخت هم از شانسم کل فامیل بچه دار شدن اونایی که تازه عروسی کرده بودن اما من همچنان چندین ساله منتظرم اما با حسرت خوردن شرایط اونا فقط داغون تر میشدم تصمیم گرفتم دیگه حسرت نخورم شاید تقدیر من اینه اما همیشه هم ته دلم امید دارم

من شوهرم مشکل داره میترسم من تخدانم ضیف بشه اخه دو سه ماهه نامنظمم

اتفاقا شوهر منم یکم کم تحرکی داره اما دکتر گفت در اون حدی نیس که بچه دار نشی البته پارسال گفته بود

پیاز درمانی امتحان کن 

قبلا انجام دادم بدون نتیجه بود بخاطر پرولاکتین میترسم انجام بدم بره بالا اما شاید دوباره انجام دادم

کاملا درک میکنم عزیزم منه بدبخت هم از شانسم کل فامیل بچه دار شدن اونایی که تازه عروسی کرده بودن اما ...

منم همه اونایی که تو آشناها عروسیمون باهم بوده دوتا دارن نه تو فامیل من نه شوهرم نازایی نبوده وقتی میرم توجمع همه یکی پیششونه یکی تو بغل عدالت خدا نمیدونم کجاس ک حتی دلش واسه اشکام نمیسوزه