2777
2789
عنوان

من و شوهرم

330 بازدید | 7 پست

من و شوهرم اصلا حرف همو نمیفهمیم! در هیچ موردی. اون اصن ب حرفام خوب گوش نمیده که بفهمه چی میگم. ضعفا و اشتباهاتمو جلو خانوادم ب زبون میاره‌ . خ ادم مزخرفیه. تصمیم میگیرم دیگه باهاش زیاد حرف نزنم مگه ب قدر ضرورت . باز اشتباه میکنم. اصن نباید باهاش صمیمی بشم یا رازامو بهش بگم. خ هم ازم سواستفاده میکنه تمام درامدمو خرج کرده و طلاهایی که خودم خریدم اینقد پیله کرد تا فروخت بی هیچ تشکری انگار وظیفم بوده. دقعه پیش چون گفتم خونه مستقل میخوام جلو خانوادم خ حرفای بدی زد اینکه من بدم و خانوادش خوبن. من نمیسازم . افسرده ام. روابط اجتماعیم ضعیفه! چیزایی که ویزگی خانواده خودشه. ازش بدم میاد این همه بهش محبت کردم. جلو خانوادم وایسادم گفتم میخوامش! سه سال کار کردم برا زندگیمون وقتی اون زیر باد کولر درس میخورد من با شکم پر تو گرما میرفتم شیفت. اگه ی کار کوچیک برام انجام بده اینقد منت میذاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرت اینجوری عادت کرده چون از اول هرچی رو که خواسته آسون به دست آورده بعده این کمی تو رفتارات تجدید نظر کن برا خودت ارزش قائل شو

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

دقیقا منم هر وقت تصمیم می گیرم کم حرف بزنم پیشش بدتر میشه

هر حرفی بزنم ازش سواستفاده می کنه

این جور  مردا درست بشو نیستن،انگار شوهر منومن می گفتی

الان ده سال باهاش مشکل دارم