2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و بارداری

319 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.من تازه واردم.شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم.من ۱۵ خرداد یه رابطه بدون مراقبت داشتم ۲۴ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم.تا الان پری نشدم.صبح بی بی چک زدم مثبت شد.میترسم خدایی نکرده بخاطر مصرف قرص بچه ناقص بشه.امکان ناقص شدن بچه هست یا نه؟کورتاژ کنم یا نه؟لطف میکنید راهنماییم کنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کورتاژ😲😲😲😲 مگه سر راهه نه این قرص اثری روی بچه نداره روز چندسیکلت بودی

۷ خرداد پری تموم شده بود.

یکی از آشناهامون پارسال بخاطر مصرف قرص رفت سقط کرد.منم ترسیدم

منم رابطه داشتم اورژانسی هم خوردم و باردار شدم دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط بچه ات دختر میش ...

یعنی هرکس با مصرف قرص باردار بشه بچش دختر میشه؟خدا بچتونو براتون نگه داره

یعنی هرکس با مصرف قرص باردار بشه بچش دختر میشه؟خدا بچتونو براتون نگه داره

دکتر که به من گفت دختر میشه و شد. یکی از دوستام هم Ld میخورد و حامله شد و اونم بچه اش دختر شد

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت،میشه جواب منم بدید بچه ها،۱۵ روز قبل،یعنی یکروز بعد تموم شدن عادت ماهانم، بعد رابطه ،قرص اورژانسی خوردم،بعدش همش علائم پریودی(دل درد)داشتم،تااینکه دیروز درحد یکی دوقطره خون امد،البته یکم قهوه ایه،امروزم همونقد اومد،یعنی پریود شدم؟میشه جوابمو بدید مهمه واسم،چون عقدم هنوز،دخولم نداشتیم،منی  م ریخته نشد فقط من از استزس رفتم قرص خوردم

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت،میشه جواب منم بدید بچه ها،۱۵ روز قبل،یعنی یکروز بعد تموم شدن عادت ماهانم، بع ...

روز ۱۰ تا ۱۸ روزای خطرناک

روزتی قبل و بعدش مجاز

وقتی دخول نداشته منی هم نریخته چرا با قرص ب خودت آسیب زدی؟

فقط سالی یکبار قرص اورژانسی مجاز

معمولا ۷تا ۱۵ روز بعد مصرف پریود میشن و احتمال داره دفعه بعد هم زودتر یا دیرتر پریود بشی

روز ۱۰ تا ۱۸ روزای خطرناک روزتی قبل و بعدش مجاز وقتی دخول نداشته منی هم نریخته چرا با قرص ب خودت آ ...

نمیدونم فوبیا گرفتم.دبگه نمیخورم😢. حالا اینایی که گفتم یعنی پریود شدم؟چند قطره خون که رنگش یکم قهوه ایه،گاهیم لخته میشه میاد