gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 5141 عنوان مجردی | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست سی سالمه میخاستم مردی باشه بخاطرم شیشه خونه رو بیاره پایین بگ من میخامش از اینا ک میان پشت در می شینن و گریه میکنن پیش پدر مادر. التماس. من ندیدم رابطم کات شد خاستگاری نیومد امروز | 00:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 5141 زیادی توقع داری نه خاستن واقعی توقع زیادیع من قبلا طرف خاستگاری میکرد و یبار میرفت. فکرکنم اعتمادم بنفسم نابود شده چون کسی تصمیم جدی براازدواج نداشته برام تلاش کنه
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 1057 نه خاستن واقعی توقع زیادیع من قبلا طرف خاستگاری میکرد و یبار میرفت. فکرکنم اعتمادم بنفسم نابود شده ... شرایط سخت شده واس ازدواج به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 5141 شرایط سخت شده واس ازدواج اینو پسرا کردن توگوش مابهونه هست ازبس رلم نازمو میکشید و التماس میکرد.ک جواب بدم اینجوری شدم. حالا نیست
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 1057 اینو پسرا کردن توگوش مابهونه هست ازبس رلم نازمو میکشید و التماس میکرد.ک جواب بدم اینجوری شدم. ح ... بد عادت شدی پ به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند