2777
2789
عنوان

مجردی

146 بازدید | 18 پست

سی سالمه میخاستم مردی باشه بخاطرم شیشه خونه رو بیاره پایین بگ من میخامش از اینا ک میان پشت در می شینن و گریه میکنن پیش پدر مادر. التماس. من ندیدم رابطم کات شد خاستگاری نیومد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چکاکردی دلم گرفته کسی اینطور سرسخت باشه

هیچی اون خودش دو سال خواستگاری کرد چندبار با پدرم حرف زد با مادرم حرف زد به خواهران التماس کرد خانواده رو راضی کنن و هر روز شب سر کوچه ما بود تا من از مدرسه بیام

بعد دوسال قبول کردیم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

الان که کل نظر با دختره پدر و مادر تصمیم نمیگیرنفیلم هندیم نی که مثلا جواب منفی باشه اصرار کنه چون ط ...

ن بعضیا منطق حالیشون نیست ازاونا میخاستم هیچ جوره نرن هیج جوره.

هیچی اون خودش دو سال خواستگاری کرد چندبار با پدرم حرف زد با مادرم حرف زد به خواهران التماس کرد خانوا ...

icon خوش بحالت خواهرمم کوچکتره شوهرش سرشو کوبید تودیوار گفت میخام سرصورت زخمی در ب در تو کوچه دنبال خواهرم و مادرم. چرا کسی مارو اینجوری نیمخاد

خوش بحالت خواهرمم کوچکتره شوهرش سرشو کوبید تودیوار گفت میخام سرصورت زخمی در ب در تو کوچه دنبال خواه ...

منم اون موقع ها عزیز بودم

حالا اگ بخام از مشکلات زندگیم بگم تا صبح تموم نمیشه

بعد ازدواج خودشو نشون داد

متاسفانه🥲

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲