2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
خب بیشتره دیگه،انصاف نیست بنظر من

عزیزم خود خانواده دختر معتقد به مهریه نبودند

اون یک سکه را هم به اصرار خواهرم

سر عقد مهریه اش را داناد بهش تقدیم کرد

پنج ساله دارند زندگی میکنند

خودت داری میگی دی وی دی و باند ۲ ملیون شده طلارمی ۱۰۰تومن بودهالان همون دی وی دی و باندو اینا چقد در ...

الان گرونتبرن تي وي يك تومن هست.اونموقع هم چيزي ك ما خريديم خيلي چيا مثلا گروني بود. همه ٤٠٠/٥٠٠ ميخريدن.

اتفاقا پدرشوهرم خريد براي رو كم كني اينقدر چيز گروني خريده بود🤣🤣

💕

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فكر كنم شما متوجه موضوع نيستيو دختر هستي ك بايد خيلي بعت توضيح داد تا بفهمي..خب لابد مشكل بوده با مه ...

من با آدم بی لولی مثل شما بیشترازین هم کلام نمیشم وضع زندگیتونم مشخصه موز زیاد نشون دادن بهتون انگار عاشق موزید😂

من چیزای مهمتر از مهریه دارم که شوهرم بهم داده تو خودتو بکشیم بهت نمیده مهریه زیاد بدون حق طلاق فقط درد تو میخوره که نتونی کاری کنی😂 اتفاقا من ازت کوچیکترم ولی بیشتر از تو میفهمم چون حق طلاقو حق تصنیف دارم جیگرم اینارو هرمردی به راحتی به زنش نمیده 😘

ازتون انتظار ندارن زود به زود برین خونشون و تو همه چییی حضور پررنگ داشته باشین؟

خب اوایل عقد خیلی این مدلی بود . چون تاره عروس بودم و همه چشم ها به من بود و یکجورایی شادی و نشاط آورده بودم .برای همین دوست داشتن کلی مراسم بگیرن که من باشم و یکسرهههه میگفتن بیا و از این حرفا.

با اینکه موذب بودم و اذیت میشدم اما همراهی شون میکردم.

الا که دیگه دوتا فسقل دارم خب واقعا نه وقت میکنم زیاد برم و نه حوصله دارم و الا که نسبت به هم شناخت پیدا کردیم خیلی دوستانه و خواهرانه میگم واقعا انرژی ندارم و بچه ها اذیت میکنن و ... کمتر میرم.

الا هقته ای یکبار معمولا ناهار یا شام میرم.

ولی باز الا هم عروس جدید یکسرههه اونجاست و کلی هم تو کاراشون کمک دستشونه و خیلی باهم خوشحالن😁

عزیزدلم❤️احتمالا ولی بگم، حقم داری هایک سری چیزا واقعا کلافه کننده س، ولی خب جزو روند عادیه و باید ط ...

من اصلا شلوغی کلافه ام میکنه به عدالت هم بیش از حد حساسم

من اصلا شلوغی کلافه ام میکنه به عدالت هم بیش از حد حساسم

تا میتونی حساسیتت رو بزار کنار.

میدونی چه مسائل بزرگ تر و رنج آور تری هست هنوز؟؟

الا هررررچی بگم متوجهش نمیشی، ولی وقتی بچه ت بیاد و کوچک تریم تبعیضی ببینی دنیات تیره میشه.

از الا تمرین کمی اونجا حالت خیلی بهتره.

من با آدم بی لولی مثل شما بیشترازین هم کلام نمیشم وضع زندگیتونم مشخصه موز زیاد نشون دادن بهتون انگار ...

بي بي جون

خب ديگه لولت پائينه

منم اين حقوق رو دارم 🤭 تازه توي محضر نه

اسناد رسمي! كل اموال دارايي همسرمم به ناممه

بدون تصنيف اموال 👀

همون خونه پدر شوهرت ازت كار ميكشن

و با مهريه كم دوئيدي رفتي

بهتره سكوت كني تويي ك مشكل داري تاپيك زدي نه من 🤭

خودتم دائم تكرار ميكني پائينتر از دخترشون بودي ك مهرت نكردن.

حالام بدو برو غصه زندگيتو بخور

ك داري بد ميسوزي

زندگيت و مردت خوب بود اينجووي بال بال نميزي

حب ادمها به شان خودشون ازدواح ميكنند

توام شانت همين بوده 👌🏻

💕

بي بي جونخب ديگه لولت پائينهمنم اين حقوق رو دارم 🤭 تازه توي محضر نهاسناد رسمي! كل اموال دارايي همسر ...

برو بابا تو شوهرم نداری ناناسم خیالبافی میکنی از آرزوهات حرف میزنی😂😂 البته حقم میدم بهت قطعا پدرت آدم لول پایینی بوده که تو مثل من انتظاراتت بالا نیست ضمنا پدر لول بالا نداشتی ندار بوده قدرتی نداشته که یارویی که گیریم باهاش ازدواج کردی از قدرت بابا جونت بترسه چون با یه اشاره ی پدر من کل شهر بهم میریزه مهریه که سهله کل داراییشم مجبور میشه بده بمن اگه بابام از قدرتش استفاده کنه پدر من مخالف مهریه بود چون اعتقاد داره دخترش مثل تو فروختنی نیست

فعلا که از تو کار میکشن مشخصه فشاری شدی از کار نکردن من 😂😂ابزار به درآمد رسیدن پدرید امثال شماها

بزن به چاک از تاپیک من جای دهاتی و آدم خرافاتی نیس اینجا برو عقلتو نشون دکتر بده

حالا بدو نون و ربّ تونو درس کن بخورین خانم موز دوست😘😂

بي بي جونخب ديگه لولت پائينهمنم اين حقوق رو دارم 🤭 تازه توي محضر نهاسناد رسمي! كل اموال دارايي همسر ...

زندگی منو تو داشتی چی میگفتی لابد میگفتی شوهرم توکیو خونه داره اونم بنام من زده

من خودم شوهرم یه خونه کامل ۳دانگ از خونه خودش دوتا ماشین یکی از طرف پدرم یکی از طرف شوهرم بناممه اینجا زهرتا زورت نکن

هرچند گفتم که درکت میکنم تو موندی تا بمن برسی

مادرشوهر من اندازه کل هیکلت برام طلا خریده ظرفاشم میندازه تو ظرفشوییش نگران نباشو حرص نخور که من پرنسسمو تو نوکری اینو اونو میکنی بلکه به عقده های خونه پدریت پایان بدی و چندرغاز نصیبت بشه

تازه تو چنسال از زندگیت گذشته بچه داری من اول زندگی ... فشاری شدنت طبیعیه خانم روانشناس ترفندای روانیت فقط روی مغز موزی هایی مثل خودت اثر میزاره

زندگی منو تو داشتی چی میگفتی لابد میگفتی شوهرم توکیو خونه داره اونم بنام من زدهمن خودم شوهرم یه خونه ...

اخي الهي🤭

بابا جون ك دكتره بگو نسخه كنه برات

از دسته داروهاي

antipsychotic

هر ٨ ساعت دوتا بخور ..اگرم دكتر گاو گوسفنداي دم خونتون ك از اون لهجه مزخرفي ك داري تابلو هست بگو امپول هاري بران بزنه.

تو جدا مريضي همون مامانت داره از خونه پرتت ميكنه بيرون.

بالاتر ميگي زورگو هستند و در حد مراسمات خودمم اختيار ندارم🤣 بعد پائين ميگي از بابام حساب ميبرن!

بالاتر داري ميميري ك بابات قراره اندكي هزينه مراسم بده ، بعدش ميگي بابام خيلي داره!!🤣

بعدش ميگي ميخوان خرج مراسم بندازن گردن ما الان ميگي خيل دارند🤣🤭

الانم ك هوس مال باباي منو كردي معلوم شد از بيخ و بن مشكلت ي چيز ديگه است 🤭 مال باباي من به دهنت بزرگه

عادت نداره به ادمهاي لهجه دار شهرستاني. به همون مال شوهر خودت راضي باش..خيلي كوچيكه بزارش لاي موز بهت بچسبه.

من رفتم تو اينقدر حسرت و عقده داري تومار نوشتي..

هي منم منم ميكني.. اسكل اول ك داري نالع ميكني بي ارزشي

بهت فاز داديم عيب نداره مهريه ات كمه... براي ما رخ عقاب نگير..

همون اولش گفتم مشكل داشتي با ٧٩ تا زن يكي شدي

اينجا خودشو نشون داد.. بعدشم دفعه ديگه خواستي منو ريپلاي كني

با لوك و كارت ماشين و اسناد بيا بالا ...ببينم تورو كي ريده

منو كي تاج سر كرده! البته الان مياي چارتا چيز با اون لهجه تخميت سرهم ميكني ك در بري! 🤭👌🏻

دختره پاپتي با اون لهجه دوزاريت

خانوادت گردنت نميگرن، طرف ندارع جشن بگيرع تووو ببره سر زندگيت داري از ماتحت من ميخوري 👀🤭

باشه تو خوشبخت تو همه چيز تمام !! ولي اوني ك ناراحت تاپيك زده تويي🤣🤭اينقدر خري ك اونم براي زادگاهته ك اينو نمفهمي.

حالام بدو سهم خودتو شوهر و خانوات بردار سيفون بشكم

ما سفره دار هستيم 🫰🏻

💕

اخي الهي🤭بابا جون ك دكتره بگو نسخه كنه براتاز دسته داروهايantipsychoticهر ٨ ساعت دوتا بخور ..اگرم ...

گمشو بابا نخوندم هیچیشو خدا شفات بده😂😂😂بی خانوادگی چه کارها با یسریا نمیکنه دم شوهرت گرم باز از گشنگی نجاتتون داده🤣🤣

چقدر سوزوندمت ووبرات مهمه که نشستی به همه چی بعد چندین ساعت فکر کردی🤣🤣🤣🤣

هرررری تخمی جون