2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 79 پست
اینا من میگم فلان مراسمو نمیخوام بگیرم میگن فردا پشیمون میشی نمیدونم ماله بقیرو میبینی دلت میخواد تو ...

دنبال بهانه اي به نظرم🤭 اسلحه زير سرت نبوده ك

ميتونستي قبول نكني مگه بقيه بايد بگن

تا ما يادمون بيفته.

الانم واقعا ادمعتي خوبين ك ميگن بگير ك پشيمون نشي

ولي شما جاي تشكر بهانه هم داري

💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این تاپیکا رو میبینم میگم بیچاره داداشم حق داره مجرد باشه. خب مال اون ۸۰۰تا باشه چی از ارزش شما کم ...

پرستیژ و لول خانواده من ازاونا بیشتره،مالی شاید یکی باشیم اما پدر من دکتره و پدرشوهرم شغلش آزاد اما پولداره، من باید بیشتر از اون میداشتم !!!

دنبال بهانه اي به نظرم🤭 اسلحه زير سرت نبوده كميتونستي قبول نكني مگه بقيه بايد بگنتا ما يادمون بيفته ...

عزیزم پول مراسمو همشو خودشون نمیدن که پدر عزیز خودم سهم منو میده🫩

مادرشوهر من عاشق ریختو پاش و خرج کردن برای غریبه هاس،مادر شوهر من اگه اینطوری نبود الان پدرشوهرم چنتا خونه ی دیگه داشت

قیمت طلا ۱۸ سال پیش با الان یکی نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مقابل ۸۰۰تا نییست؟؟؟ هرچند مهریه زیاد بدون حق طلاق بدردی نمیخوره

مهریه اون زمان اینجور بوده منم ازدواجم برای ۱۲سال پیشه ۳۰۰تا خواهران و زن داداشم که برای۲۵سال پیشه ۵۰۰تا

قیمت سکه اون زمان رو با الان مقایسه زمان تا آسمون تفاوت داره .مهم اینه فقط سکه مهریه ت نبوده

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

رفتارت چه ربطی به مهریه داره واقعا ؟

ما تو همون محضر مهریه رو یه بار عاقد میگه تمام دیگه اصلا حرفی ازش نمیزنیم چه برسه فکر کنیم چه رفتاری داشته باشیم

79 تا هم الان کم نیست

من تازگی ها دیدم همه مهریه شون 10 یا 14 است

دختر چشم آبی مورد💖

پرستیژ و لول خانواده من ازاونا بیشتره،مالی شاید یکی باشیم اما پدر من دکتره و پدرشوهرم شغلش آزاد اما ...

پدر و مادر من ۲۰ سال پیش هیچکدوم شغل پرستیژ داری نداشتن اما ۵۰۰ تا مهر مادرم کردن

ربطی به این چیزا نداره

اگه بیشتر میخواستی خب باید مطرح میکردی

نه که الان با مقایسه کردن زندگی رو به کام خودت و همسرت و اطرافیان تلخ کنی

🌱ممنون میشم برای قبولی دانشگاهم دعا کنید🤍
عزیزم پول مراسمو همشو خودشون نمیدن که پدر عزیز خودم سهم منو میده🫩مادرشوهر من عاشق ریختو پاش و خرج ک ...

فكر كنم كلا باهاشون مشكل داري. دقيقا نيمفهمم

بحثت كمي مهريه ات هست

با اينكه پدرت بخشي از مراسم رو ميگيره.

خب همه ج تقريبا رسم همينه ماهم بله برون و عقد و حنابندون مفصل گرفتيم ، تمام خرج لا خودمون .اونام عروسي مفصل گرفتن.

باب دل خودم ديگه طرف ادم درست باشه

مهم نيست هزينه رو كي ميده.

💕