2777
2789
عنوان

حموم کردن پسرم

1218 بازدید | 48 پست

پسرم ی سالشه وقتی میخام حمومش کنم انقد زیر آب جیغ میزنه ک چن روز  صداش میگیره.نمیدونم چیکارکنم

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

اسباب بازیایی که دوس داره ببر. بازی کن باهاش وان رو پر کن. باشوخی هی به هم آب بپاشین تاکم کم عادت کنه و ترسش بریزه

امتیازبدین http://limage.ir/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d9%84%db%8c%d9%85%d8%a7%da%98/?contest=photo-detail&photo_id=2896

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسباب بازی.. .کتاب حموم....لیف فانتزی .. شامپوتیله ای....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اسباب بازیایی که دوس داره ببر. بازی کن باهاش وان رو پر کن. باشوخی هی به هم آب بپاشین تاکم کم عادت کن ...

اصلا با آب بازی نمیکنه...وقتی کثیفه خیلی بیتابی میکنه ولی وقتی حمومش میکنم ازآب میترسه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

خوب نبرش زیر آب....بزار تو حموم بازی کنه....یه بار شامپو بزن....با کاسه ای چیزی آب بریز رو سرش....یه لیف کوچولو هم به بدنش....تموم شد...

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
اسباب بازی.. .کتاب حموم....لیف فانتزی .. شامپوتیله ای....

منم برای خودم شامپو تیله ای استفاده میکنم😁😁😁😁اینقدر به تیله هاش ذوق میکنم😂😂😂😂

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊