2777
2789
عنوان

همسایه ی...

2086 بازدید | 27 پست

ما تو یه مجتمع 8 خانواری زندگی میکنیم که از محوطه ی مقابل آپارتمان  برا پارک خودرو استفاده میکنیم و جای  همه هم مشخصه

یه همسایه داریم که تازه اسباب  کشی کردن چندین باره که جای ما پارک میکنه و ما چون میگیم دیر وقته زنگ درشون رو بزنیم میریم کنار خیابان پارک میکنم و با بچه ی کوچک و وسایل تو دستمون یه چند متر هم پیاده میایم تا خونه

حالا این همسایه ی بی ملاحظه داره هی تکرار میکنه این کارش رو دیشب وقتی رسیدیم دیدیم دوباره این پارک کرده جای ما شوهرم هم از عصبانیت آورد ماشین رو چسبوند به ماشین این و پارک کرد  تا وقتی میخواد  بره دچار مشکل بشه

حالا... 

❤❤❤❤

خب صبحش میرفتین دم دربهشون تذکرمیدادین که دیشب دیروقت بودمزاحم نشدیم اینجاجای ماست لطفاپارک نکنید

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا صبح شوهرم رفت نون بخره دیده این همسایه یه یادداشت  گذاشته لای برف پاکن ماشینمون با این مضم ...

وابره حتمابگه هاشوهرت دست دست نکن

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
حالا صبح شوهرم رفت نون بخره دیده این همسایه یه یادداشت  گذاشته لای برف پاکن ماشینمون با این مضم ...

یاداشت بذارید بگید حالا شعورو نداریم یا داریم شما بجاش خیلی رو دارید دفعه دیگه پنچر میکنیم 

با احترام

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یاداشت بذارید بگید حالا شعور نداریم شما بجاش خیلی رو دارید دفعه دیگه پنچر میکنیم  با احترام

وای این عالیه اینکاروبکنید

شاید نمیدونه اونجا جای پارک شما هس.شابد چون جدیده اشتباه گفتن بهش جای پارک ماشینش رو

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

بهش تذکر دادید که اینجا  جای پارکامون ثابت و مشخصه‌؟

شاید نمیدونه و فکر میکنه هرجا خالی بود هر کس زودتر بیاد میتونه پارک کنه

چون معمولا توی پارکینگ مجتمع جای هرکس مشخصه ولی بیرون اینطور نیست