2777
2789
عنوان

همسایه ی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میدونه میخواد گردن کلفتی کنه

سلام برید در خونش بهش بگو وقتی یاد گرفتی تو پارکینگ ما پارک نکنی ما هم درست رفتار میکنیم، ولی الان مثل خودت داریم رفتار میکنیم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

اشتباه شما این بود ک نرفتید جدی باشون حرف بزنید و حد و حدود رو گوشزد کنید این روش همسرت اشتباه بوده  سو تفاهم رو بیشتر میکنه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

بهش بگو که تو پارکینگ خودت پارک کن شما که مثلا شعور داری، اول اجازه بگیر بعد تو پارکینگ ما پارک کن، مثلا باشعور 

این رو بگو بهش 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اشتباه شما این بود ک نرفتید جدی باشون حرف بزنید و حد و حدود رو گوشزد کنید این روش همسرت اشتباه بوده ...

اینروزا همسرم خیلی سرش شلوغه خیلی دیر میاد خونه اون موقع هم نمیشه رفت دم در کسی برا تذکر

❤❤❤❤

اول باید جای پارکهارو تفهیمش میکردین بعد به حسابش برسین.

همسایه جدید ماهم همینطور بود ولی من چون از همسایه بی ملاحظه بدم میاد هرشب با وجودیکه ساعت یک و۲ میومدیم خونه در میزدیم و وایمستادیم تا بیاد ورداره.

یه شب پارکینگ خالی بود بازم زنگ زدیم اومد پررو گفت خوب اونور که خالی بود میزاشتین.

گفتم مگه ما ابله هستیم که جای دیگران پارک کنیم.

چشاش ۴تا شد زیرلبی فکر کنم فحش میداد

گفتم ناراحتی نداره فردا صبح همتون نفری ۴میلیون بیارین ببرم شهرداری برای پارکینگ سند بگیرم تفکیک بشه

وگرنه مجبوری به قوانین مدیرساختمون احترام بزاری

رفت که دیگه جای پارک کسی رو بگیره

❤❤❤❤❤❤❤