2777
2789
وای خوبه من مدیر پرورشگام یکی از دخترام ۱۸ سالش خواستگارش ۲۰ میگن میخوام ازدواج کنیم🤦♀️😭

مدیرپرورشگاه دخترای سن بالاهم پیش شمانگهداری میشه یانه؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میدونم ولی باید کاری کنه بعداً پشیمون نشه که چرا ازدواج نکردم با دختر های سن بالا حرف زدم از موق ...

بسته باز به این داره ک موقعیت خودش چجوریه، مثلا دختر استاندار سابق استانمون ک مامانش دوست مامانمه همین حوالیه، از دخترا ۲۰ ساله بیشتر خواستگار داره، ظاهریم نگاش میکنی انگار ۲۵ ایناس، الانم تو اوجه فهلنم قصد ازدواج نداره😂باز یکی دیگ رو میبینی ۲۴ سالشه میگ وای موندم و فلان اینا، تو تهران اینا ک تا ۳۵ اینا وقت هست برا ازدواج خوب

وای ۲۰ که خیلی کوچیکه بزن تو دهن فامیلاتوناینجا من ۲۶ سالمه مامانم میگه بچه ای حالا برعکس من خودم دل ...

اگه موقعیت خوبی پیش اومد ازدواج کن

من عشق معلم شدن دارم دوسال پشتم

ولی آره اینجا زیاد حرف میزنن دخالت تو زندگی عادی شده دلمو شکوندن فک میکنن من گیجم دوسال پشت موندم

بابا ما خیلی از فامیلامون ۳۵ به بالا ازدواج کردن خوشبختم شدن بخدا..بستگی به شهری که زندگی میکنید دار ...

دقیقا بسته به شهر، خانواده و اینا داره، بعضیا عرفشون تو سن کمه، تو خونواده ما مثلا عرف همین حوالی ۳۰ ایناس، خیلیم اختلاف سنی بین پسر و دختر نداریم ما، همسنن اغلب

ولی تو روستا های شهرمون اره ۱۷ اینا تا قبل ۲۰ نامزد میکنن

اگه موقعیت خوبی پیش اومد ازدواج کن من عشق معلم شدن دارم دوسال پشتم ولی آره اینجا زیاد حرف میزنن دخال ...

دلم میخواد ولی نمیذارن خانوادم میگن زوده ازدواجت بمونه برای بعد ۳۰ سالگی..برعکسن..

خانوادتم موافقن با فامیل؟اگه نه راضیشون کن یوقت تحت تاثیر حرفای چرت فامیل قرار نگیرن بگو هدف داری واسه ازدواج دیر نمیشه ولی واسه هدفت چرا

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

دقیقا بسته به شهر، خانواده و اینا داره، بعضیا عرفشون تو سن کمه، تو خونواده ما مثلا عرف همین حوالی ۳ ...

آره بابا بعضی شهرا واقعا زود شوهر میدن بچه ۱۷ ساله هنوز باید عروسک بازی کنه..تو فامیل ماام بعد از ۳۰ رسمه حتی کلی دختر و پسر مجرد بالای ۳۵ سال داریم که هیچکس نمیگه دیر شده چرا ازدواج نمیکنن

به نظرم سنش مشکلی نداره اتفاقا اگه پسره ۳۳ بود مثلا تو ۳۱ ممکنه خودش یا خانوادش سنت رو به روت بیارن ولی تو نسبت به این آقا جوون و کم سن حساب میشی و از این نظر دست بالا رو داری تو رابطه و این چیز خوبیه.

آره بابا بعضی شهرا واقعا زود شوهر میدن بچه ۱۷ ساله هنوز باید عروسک بازی کنه..تو فامیل ماام بعد از ۳۰ ...

ما ها چون خانواده تاکیید دارن حتما بریم دانشگاه و بعدم ارشد اینا دیر میشه، بعضیا اصن این دغدغه ها رو ندارن اره، برای من بشخصه تا همین دو سال پیش کامل رد میکردن بهم نمیگفتن، میگفتن دخترمون هنوز لیسانس نگرفته😂 از ۲۴ خودم اعلام کردن لطفا رد نکین🤣

ما ها چون خانواده تاکیید دارن حتما بریم دانشگاه و بعدم ارشد اینا دیر میشه، بعضیا اصن این دغدغه ها ر ...

وایییی چجوری تونستی بهشون بگی؟من روم نمیشههه خیلی دلم میخواد بگم ولی هی رد میکنن گاهی اصلا به خودمم نمیگن، گاهیم که خودم میفهمم میان با افتخار بهم میگن که آره ردش کردیم گفتیم زوده گفتیم درس داره😭🤣🤣همینطوری مستقیم بهشون گفتی رد نکنین؟