2777
2789
ایشون 31سالشونه قصد توهین ندارم ولی سن میگذره شاید موقعیت خوبیه حالا آره 20بود میگفتیم پسره 25باشه

آخه تو این دوره زمونه ۳۱ سال واقعا سنی نیست...

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشون 31سالشونه قصد توهین ندارم ولی سن میگذره شاید موقعیت خوبیه حالا آره 20بود میگفتیم پسره 25باشه

بسته به چهره داره کاملا، یکی بیبی فیسه، دختره تو ۳۰ سالگی خواستگاراش از ۲۷ سالن تا ۳۲ اینا، یکی چهرش بزرگ میزنه با اینک ۲۵ سالشه خواستگارش بزرگترن خیلی نمیش فرمول یکسان داد

بسته به چهره داره کاملا، یکی بیبی فیسه، دختره تو ۳۰ سالگی خواستگاراش از ۲۷ سالن تا ۳۲ اینا، یکی چهرش ...

آره میدونم ولی باید کاری کنه بعداً پشیمون نشه که چرا ازدواج نکردم با دختر های سن بالا حرف زدم از موقعیت های که از دست دادن غمگینن

واسه دختر هست من مادرم 38سالگی پریود نشد کلا چه معلوم تا یکسال دوسال دیگه خواستگار دیگه داشته باشن ...

بابا ما خیلی از فامیلامون ۳۵ به بالا ازدواج کردن خوشبختم شدن بخدا..بستگی به شهری که زندگی میکنید داره البته

آبجی شاید موقعیتی از این بهتر نباشه قلبم مواضب انتخابات باش شانس یبار در خونه ادمو میزنه

چهرم خوبه قدمم بلنده ولی خب این پسر خوب و سالمه موارد دیگرو میترسم نتونم بشناسم

چهرم خوبه قدمم بلنده ولی خب این پسر خوب و سالمه موارد دیگرو میترسم نتونم بشناسم

فردا یه زنگ بزن 1480رایگانه مشاوره میدن حرف بزن سوالات و بپرس قشنگ بعد تصمیم بگیر اینجا همه یه نظری دارن

۳۱ سال جوونه

سن میگذره که میگذره

کیفیت خواستگار مهمه، اگه علاقه و تفاهم ندارن دلیل نمیشه سر صرفا بالارفتن *سن* ازدواج کنن، ممکنه بعد از ازدواج به مشکل بخورن

بابا ما خیلی از فامیلامون ۳۵ به بالا ازدواج کردن خوشبختم شدن بخدا..بستگی به شهری که زندگی میکنید دار ...

آره متاسفانه من شهرستانم قبلا سن ازدواج بالا بود خیلی الان من خودم 20سالمه درس میخونم میخوام هرجور شده معلم بشم ولی فامیل از راه میرسه به مامانم میگن بدین بره

آره متاسفانه من شهرستانم قبلا سن ازدواج بالا بود خیلی الان من خودم 20سالمه درس میخونم میخوام هرجور ش ...

وای ۲۰ که خیلی کوچیکه بزن تو دهن فامیلاتون

اینجا من ۲۶ سالمه مامانم میگه بچه ای حالا برعکس من خودم دلم میخواد ازدواج کنم ولی میگن بچه ای زوده