2777
2789
بسته باز به این داره ک موقعیت خودش چجوریه، مثلا دختر استاندار سابق استانمون ک مامانش دوست مامانمه هم ...

بعضیا ازدواج زود و دوست دارن من فامیلمون ۱۸ازدواج کرد خوشبختم هست حالا من دوسال ازش گذشته 😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد ولی نمیذارن خانوادم میگن زوده ازدواجت بمونه برای بعد ۳۰ سالگی..برعکسن..خانوادتم موافقن با ...

خانوادم خوبن خداروشکر اینا دنبال یه موقعبتدعالین هر کی از راه رسید دختر نمیدن ولی باهاشون حرف بزن بلکه اون موفقیت که تو ۲۶هست تو ۳۰نباشه

عزیزم دخترونه است بله هم پرورشگاه هم خوابگاه

پس دخترای سن بالامثلااز۳۰سال ب بالاببخش عزیزم پدرومادرندارن یافراری واینا هستن؟بازم معذرت اگه مشکلی نیس جوابم بدی ممنونم

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

پس دخترای سن بالامثلااز۳۰سال ب بالاببخش عزیزم پدرومادرندارن یافراری واینا هستن؟بازم معذرت اگه مشکلی ...

عزیزم من خودم یه خانمی چند سال پیش بهم مراجعه کرد نزدیک ۳۵ سال خانواده اش کتکش زده بودن اینا الان داره تو موسسه مون به عنوان آشپز کار میکنه اگه باز کسی هم بهمون مراجعه کته به یه موسسه یکی از دوستام که کل کارشون نگهداری از زنان بی خانمانه معرفی میکنم

عزیزم من خودم یه خانمی چند سال پیش بهم مراجعه کرد نزدیک ۳۵ سال خانواده اش کتکش زده بودن اینا الان دا ...

درود بهت عزیزدلم..پس دخترسن بالاهستن اون خاانم ومجردهم بودن وتوبهش کاردادی وشباهم اونجامیخوابه..احسن ب شماممنونم ک برام توضیح دادی..یه بنده خدایی واسه ازدواج دنبال یه خانوم بی کس وکاروتنهامیگشت منم دلم سوخت شماگفتی توپرورشگاه هستم خواستم این سوال ک اگه بی ادبی نباشه ومعذرت خواهیم روقبول کنی ازتون بپرسم وبازم منوعفوکن اگه هم دوس نداشتی جواب نده عزیزدلممم..خداقووت خسته نباشید..دلسوز انسانهای دلسوخته وبی سرپناه🙏🏻🤲🤲

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

درود بهت عزیزدلم..پس دخترسن بالاهستن اون خاانم ومجردهم بودن وتوبهش کاردادی وشباهم اونجامیخوابه..احسن ...

عزیزم من اون خانم فقط دوستمه و خب کارمند موسسه مون هستش و خب منم هیج مسولیتی ندارم در قبالشون فقط بهشون کار و جای خواب دادم

اما دخترایی خودم اگر کسی بیاید خواستگاریشون

تا کل خانوادا اش به خط نکنیم و تحقیق نکنیم اجازه نمی دیم ولی در خصوص این کسی که گفتید بهتر به مرکز نگهداری از زنان بی خانمان مراجعه کنید

و اون خانم هام واقعا درجه یک هستند و مستقل

عزیزم من اون خانم فقط دوستمه و خب کارمند موسسه مون هستش و خب منم هیج مسولیتی ندارم در قبالشون فقط به ...

ممنونم نشونی ازمراکزنداری؟؟

خانوادم خوبن خداروشکر اینا دنبال یه موقعبتدعالین هر کی از راه رسید دختر نمیدن ولی باهاشون حرف بزن بل ...

دقیقا..اصلا یه نفرم نباید ندیده نشناخته رد کرد

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

کدوم شهرید؟ من به لحاظ امنیت نمی تونم بگم

جانم من کردستانم