2777
2789
یه سری خوندم آب دریاچه ارومیه اگه بخوری بچه چشاش رنگی میشه.نمیدونم واقعیه یا نه

واااا پره نمکه نخوری عینه بادکنک بادکنی

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
فامیل ما بچه شون چشماش آبی شده رنگ موهاشم مثله طلا. من که فکر کردم بچه اشتباه افتاده باشه. بزرگ بشه ...

احتمال قوی توی اقوام دور کسی بااین مشخصه بوده...ژنش به این رسیده

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارثیه چه ربطی به تغذیه داره. کلا علم ژنتیکو زیر سوال میبرینااا😂😂

من ژنشو دارم...هم شوهرم هم خانواده پدریم چون فامیلیم هم عموهام هم عمه هام چشم رنگین هم عمو عمه های  همسرم.هم پدر بزرگ و مادربزرگامون چشم رنگین...

والا من شوهرم چشماش سبزه باباشم با خواهرش سبزن دخترم قهوه اي شد😕

برای اینکه چشم رنگی بشه باید هم پدر هم مادر ژنشو داشته باشن.یعنی یا خودتم چشات رنگی بود یا پدر ت یا مادر ت  یا...

فامیل ما بچه شون چشماش آبی شده رنگ موهاشم مثله طلا. من که فکر کردم بچه اشتباه افتاده باشه. بزرگ بشه ...

ولی اون یکی فامیلامون خیلیاشون شوهرشون بور و چشم ابی بود .. بچه شون چشاش قهوه ای شده. 

عزیزم دیروزم یه تاپیکی با این موضوع بود تغذیه به هیچ وجه روی رنگ چشم تاثیر نداره

تنها دلیل ژنتیکه

مثلا با احتمال ژنتیک دو نفر چشم قهوه ای ناخالص توی هر تولد ممکنه 25درصد رنگ چشم بچه مشکی 50درصد قهوه ای و 25درصد سبز یا آبی بشه

البته گاهی جهش ژنی مفید ممکنه روی رنگ چشم اثر بزاره یا یه ژن خاص روی رنگ تاثیر بزاره ولی تغذیه مطلقا تاثیر نداره

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
ارثیه چه ربطی به تغذیه داره. کلا علم ژنتیکو زیر سوال میبرینااا😂😂

من ژنشو دارم...هم شوهرم هم خانواده پدریم چون فامیلیم هم عموهام هم عمه هام چشم رنگین هم عمو عمه های  همسرم.هم پدر بزرگ و مادربزرگامون چشم رنگین...

من ژنشو دارم...هم شوهرم هم خانواده پدریم چون فامیلیم هم عموهام هم عمه هام چشم رنگین هم عمو عمه های & ...

خب پس ژنشو دارین باید دعا کنی که ژن چشم رنگی به بچت به ارث رسیده باشه که اونم همون روز اول لقاح اتفاق میفته بعدش نمیشه کاریش کرد

برای اینکه چشم رنگی بشه باید هم پدر هم مادر ژنشو داشته باشن.یعنی یا خودتم چشات رنگی بود یا پدر ت یا ...

پدر بزرگمم چشماش سبزه خواهر برادراشم ابي و سبزن

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
شوهرمنم چشماش سبزه خوش رنگه.ولی پسرم به خودم کشید..مشکیه..اخه عزیزم رنگ چشم تیره غالبه متاسفانه

احتمالا دخترت سبزمیشه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
عزیزم اگر هر دو ژن مغلوبش رو داشته باشین ممکنه رنگی بشه جاری من و برادر شوهرم هر دو چشم قهوه ای تیره ...

متدرشوهروپدرشوهرمنم کلا سبزه هستن وچشم رنگ و مو مشکی..بچه هاشونم مثل خودشونن..فقط شوهرمن چشماش سبزه وموهاش بور..بعضا به شوخی میگه مامان راستشو بگو بابای من کیه😂پدربزرگ وعمه شوهرم چشماشون سبز بود

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شوهرمنم چشماش سبزه خوش رنگه.ولی پسرم به خودم کشید..مشکیه..اخه عزیزم رنگ چشم تیره غالبه متاسفانه

من انقدر اميد داشتم سبز شه اوردنم تو اناق هي به مامانم ميگفتم چشماش چه رنگيه😬

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم