2777
2789
احتمالا دخترت سبزمیشه

دیگه بچه نمیارم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متدرشوهروپدرشوهرمنم کلا سبزه هستن وچشم رنگ و مو مشکی..بچه هاشونم مثل خودشونن..فقط شوهرمن چشماش سبزه ...

عزیزم😂😂

اگه الان بود میگفتیم جنین اهداییه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من انقدر اميد داشتم سبز شه اوردنم تو اناق هي به مامانم ميگفتم چشماش چه رنگيه😬

منم😐چندبارهم توخواب دیده بودم رنگ چشمای پسرم سبزه وخیلی امیدوار شده بودم..تواتاق عمل گفتم چشماش چه رنگیه😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم😐چندبارهم توخواب دیده بودم رنگ چشمای پسرم سبزه وخیلی امیدوار شده بودم..تواتاق عمل گفتم چشماش چه ...

دقيقا منم خواب ديدم سبزه البته بورو سفيده

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
عزیزم😂😂 اگه الان بود میگفتیم جنین اهداییه

اره والا..شوهرمم به شوخی میگه باید بگی پدرواقعیم کیه..چون اندازه سرسوزن شبیه هیچکدومش نیست

دقيقا منم خواب ديدم سبزه البته بورو سفيده

پسرمنم سفیده وموهاش بوره ولی چشماش قهوه ای تیره هست

پدر بزرگمم چشماش سبزه خواهر برادراشم ابي و سبزن

خب ژنشو دارین اگه هردوطرف ژنش باشه )یعنی هم شما هم همسرت الل چشم رنگی رو داشته باشین چون همسرت چشم رنگیه ولی شما نیستی )به فرض اینکه شما هم الل چشم رنگی رو به ارث بردا باشین و ژنتون Aa باشه فقط 50 درصد احتمال داره بچتون چشم رنگی و 50 درصد هم چشم قهوه ای )یا مشکی بشه .حالا اگه شما اللش و نداشته باشید و زنتون AAباشه کلا احتمال اینکه چشم رنگی بشه نیس .اگه هم پدر هم مادر چشم تیره باشن ولی اللشو داشته باشن)هردوAa(اینجا 25 درصد احتمال چشم رنگی شدن هست

عزیزم تغذیه تو طول بارداری تاثیری تو رنگ چشم بچه نداره. مثل بقیه ی خصوصیات ژنتیکی همون لحظه ی لقاح و ...

من ژنشو دارم...هم شوهرم هم خانواده پدریم چون فامیلیم هم عموهام هم عمه هام چشم رنگین هم عمو عمه های  همسرم.هم پدر بزرگ و مادربزرگامون چشم رنگین...

من ژنشو دارم...هم شوهرم هم خانواده پدریم چون فامیلیم هم عموهام هم عمه هام چشم رنگین هم عمو عمه های & ...

خوب پس امکان چشم رنگی شدن موجوده. اما کاری نمیشه کرد که احتمالش تقویت بشه٬ اتفاقی و رندمه. 

اما چشم تیره هم خوبه ها٬ همسر من بلوند و چشم آبیه منم روشنم کلا٬ اما اگر نینیمون مثل خواهرم چشم و ابرو مشکی بشه خیلی هم خوشحال میشیم. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

من خودم چشمام سبزه چشمای مامان و داداشمم سبز چشم دومادمونم سبز ولی هردوتا خواهرزاده هام چشم مشکی شدن چون خواهرم مشکی بود  

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش