2777
2789

دوره های عود اصلا معلوم نمیکنه اصلاا

میبینی یه ماه اصلا درد نداری. دو ماه درد امونتو میبره

یا دو ماه درد نداری. دو هفته درد داری

الگوی خاصی نداره

دردا هر موقع خودش دوست داشت میاد و خودش دوست داشت میره

فقط موقع نزدیک پریودی یا استرس. ناراحتی شروع میشن

ولی چند وقت تو بدنت باشن معلوم نیست

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوره های عود اصلا معلوم نمیکنه اصلاا میبینی یه ماه اصلا درد نداری. دو ماه درد امونتو میبره یا دو ماه ...

ممنونم . چون من دارو نمیتونم استفاده کنم دردهای سوزشی بدی دارم. با فعالیت ورزشی شعله ور شد الان ۱ ماه شده. خیلی سخته. ۲ ساله گرفتارم ، گاهی شده ۶ ماه اصلا درد نداشتم. گاهی انقدر درد دارم نمیتونم از جام تکون بخورم. تنها دارویی ک میتونم استفاده کنم منیزیم هست. برای من نهایت دوره های درد قبلی ۲ ماه بوده

دوره های عود اصلا معلوم نمیکنه اصلاا میبینی یه ماه اصلا درد نداری. دو ماه درد امونتو میبره یا دو ماه ...

ببخشین میگم عدم کنترل مدفوع خشکی بینی و چشم خارش های شدید و گاهی بشکل کهیر دارم حساسیت های غذایی روده تحریک پذیر دردها ک نگم از نوک پا تا سر دردهای چرخشی و دوره های عود دردهای ماندگار کششی سوزشی و تیر کشیدن دارم

سلام. من ۸ ساله مبتلام

من دو سال پیش فک کردم بخاطر روماتیسم یا پوکی استخوان یا لوپوس .... باشه. آزمایش دادم البته پوکی استخوان دارم آرتروز خفیف زانو هم دارم. بخاطر حساسیت دارویی هیچ دارویی نمیتونم بخورم همه بیماری ها رو بی درمون ول کردم. اضطراب و افسردگی هم با فیبرومیالژی اومد😐چ مریضی سمج و مزخرفیه

ببخشین میگم عدم کنترل مدفوع خشکی بینی و چشم خارش های شدید و گاهی بشکل کهیر دارم حساسیت های غذایی رود ...

من عدم کنترل مدفوع و ادرار ۳ ماه داشتم

ولی کهیر و خارش نه نداشتم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
علائم شما چطوره؟

درد سراسر درد همه جام ۹۰ درصد بدنم

همه جام درگیره

من اوایل دردام کمتر بود هر سال پیش میره بیشتر میشه یعنی پیشرونده بود برا من

درد سراسر درد همه جام ۹۰ درصد بدنمهمه جام درگیرهمن اوایل دردام کمتر بود هر سال پیش میره بیشتر میشه ی ...

منم عدم کنترل ادرار رو داشتم که خوب شد اما مدفوع رو هنوز کامل نمیتونم کنترل کنم

درد سراسر درد همه جام ۹۰ درصد بدنمهمه جام درگیرهمن اوایل دردام کمتر بود هر سال پیش میره بیشتر میشه ی ...

هر چ استرستون بیشتر باشه پیشرفتش بیشتر میشه ب مرور. منم اوایل کمتر بود الان ک وارد سال سوم شدم ک این بیماری رو دارم از سر تا نوک انگشتان پام دردناک میشه