ژولورن مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 عنوان سوال 70 بازدید | 9 پست خانما من الان هفته شیش بارداری ام اگه نبات زعفرونی بخورم مشکلی نداره یه وقت برا بچه مشکلی پیش نمیاد اخه میگن زعفرون بده برا اوایل بارداری تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر 1397/04/08 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaldaaaaaaa عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 10572 😂😂حالا نبات ساده بخوری چی میشه؟چیزای شیرین نخور زیادچای کمتر بخور
سرنوشت۷۴ عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1689 نخور عزیزم احتیاط شرط عقله با نخوردن چیزی از دست نمیدی که نازنینم
عروس_اردیبهشت عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 4642 نه زعفران زیاد بده حالا مگه به این نباتااصلا زعفران میزنند گلرنگه بایه کم زعفران تافقط بوی زعفران لگیره خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
ژولورن مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 مرسی صب یهو هوس کردم یکم الوچه خوردم البته قبلش صبحونه خورده بودم الان شکمم میسوزه راه حلی ندارین ؟ تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
ژولورن مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 😂😂حالا نبات ساده بخوری چی میشه؟ چیزای شیرین نخور زیاد چای کمتر بخور اخه الان نبات زعفرونی داریم تو خونه اگه نبات سفید داشتیم که استفاده میکردم تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12070 کلا نبات نخور.کم قندش.هم یبوست میاره و .... ولی زعفرونش چیزی نیست.خیلی کمه.از اون نظر مشکلی نیست اونم فقط یکی دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
yaldaaaaaaa عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 10572 اخه الان نبات زعفرونی داریم تو خونه اگه نبات سفید داشتیم که استفاده میکردم خب نخور مجبور نیسی کقند زیاد سمه واست از من بتو نصیحت همین اول بارداری جلو نمکو قند خوردنت بگیر ک خدایی نکرده فشارو قندخونت ماهای بالاتر از حدنرمال نگذره
ژولورن مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 مرسی از راهنمایتون تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر