سلام. خوبید. عروسمون برای اولین بار مامانم اینا رو دعوت کرد اما منو دعوت نکرد. مامانم که بهشون گفت. در جواب گفت که چون پاگشا منو نکرده منم دعوتش نمیکنم. مامانم گفته مگه ما چند نفرین که داری ماهدرو جدا میکنی... و ولی شاکی شده و داد و بیداد کرده که به من وهین کردین و دیگه دعوتتون نمیکنم
من خانواده ی شوهرم جوری برایم جا انداختن که وقتی میخوای دعوت کنی همه خانواده را باید بگی
من چون شوهرم دوست داره اینطوری رفتار میکنم. البته فامیلاشون اصلا اینطوری نیستن انصافا گاهی وقتها بهم میگن وقتی ما میاییم خانواده شوهرت را دعوت نکن اما من باز هم دعوت میکنم
در کل داداشم نادانی کرده که صحبتای آروم مامانم را اینقدر بد به زنش منتقل کرده. که اون عصبانی بشه. بجای اینکه بهش بگه من یه خواهر دارم اونم باشه چکار کرده. اینجا هم غذاب وجدان دارم که اگر مامانم به زنداداشم مستقیم زنگ زده بود اینطور نمیشد و خیلی نرم ک آروم بهش میگفت
ممنون ... خیلی حرص خوردم. اما اگه منم دعوت نکنم و یا دعوت کنم به بدی و اخم و یه هدیه ی کم... یه خاطره ی بد توی ذهنش میزنیم . اما اگه مهمانی خوبی بدم یه روزی شرمنده میشه. شرمنده هم نشه من به داداشم احترام گذاشتم نه اون