2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروستون خیلی زبون درازه ولی هم شما اشتباه کردید که پاگشاشون نکردید هم مادرتون حق نداشتن براشون تعیین ...

مادرم به داداشم اول زنگ زد که خواهرتو چرا دعوت نکردی. اونم گفت پاگشا نکرده. مامانم گفت این مهمانه خونه ی ما اون نباشه مد هم نمیدیم. دادلشمم رفته به بدترین شکل به زنش گفته. زنه هم زنگ زد شاکی... دعوا... مامانم خیلی آروم صحبت میکرد. بهش گفت من که خانم بزرگی هستم دیدم که وقتی برای بار اول دعوت میکنن همه را دعوت میکنن. اگه بار دوم بود مهم نبود. اینم گفته در جواب ببخشید بزرگتر لی شما هم هست

من دارم اسباب کشی میکنم . چند بارم ازش عذر خواهی کردم و گفتم به محض رفتن به خونه ی جدید ما گشت میکنم ...

من جای شما بودم دیگه هرگز دعوتش نمیکردم , این آدم جایگاه خودش رو نشون داده و آدم

بی گذشتیه

من دارم اسباب کشی میکنم . چند بارم ازش عذر خواهی کردم و گفتم به محض رفتن به خونه ی جدید ما گشت میکنم ...

پس حق با شماست.... از اول کامل توضیح میدادی ..‌‌. عروستون و صد البته برادرتون؛شعور اجتماعی ندارن . چجوری روشون شده شما رو دعوت نکنن برام سواله

باورتون نمیشه مدارک تحصیلی منو بزاری و دانشگاه یه ور با اون رشته و دانشگاه آبکی که اون رفته... کفه ترازوی من خیلی سنگین تره . اما خواستیم غریبی نکنه. مدام اومد خونه ی مامانم من پذیرایی کردم. این چند ماهی که عروسمون است تا من اونجام سمت ظرفشویی نمیاد . اما وقتی نیستم میده کمک مامانم

پس حق با شماست.... از اول کامل توضیح میدادی ..‌‌. عروستون و صد البته برادرتون؛شعور اجتماعی ندارن . چ ...

دعوت که نکردن هیچ... رفتن شمال و استوری گذاشته که قدر خوبه همه چیز

باورتون نمیشه مدارک تحصیلی منو بزاری و دانشگاه یه ور با اون رشته و دانشگاه آبکی که اون رفته... کفه ت ...

مثل عروس ما همش توقع داره ما دعوتش کنیم .یه ساله رفته خونه خودش همش ما دعوت کردیم بعد تو این یه سال فقط یک بار ما رو دعوت کرده میگه خسته میشم.

از الان مرز هاتو رو باهاش مشخص کن و نذار پاشو از گلیمش درازتر کنه , خیلی رسمی باهاش رفتار کن و در مو ...

خیلی سخته با یکی خشک برخورد کنم. خودم اذیت میشم. دوست دارم با همه راحت باشم

واقعا درک کردن شرایط شما یعنی اینقدر براش سخت بوده. حالا من اگه فامیل شوهر را برای شام دعوت کنم باید خانواده شوهرم را حتما دعوت کنم.از همون اول اینطوری بودم. حالا شرایط شما که واقعا قابل درکه. مادرشوهرم عروس و دخترهای فامیل را دوبار پاگشا کرده اما من که تنها عروسش هستم را پاگشا نکرد با این حال اصلا روم نشد بهش بگم چرا پاکشا نکردی.