سلام. خوبید. عروسمون برای اولین بار مامانم اینا رو دعوت کرد اما منو دعوت نکرد. مامانم که بهشون گفت. در جواب گفت که چون پاگشا منو نکرده منم دعوتش نمیکنم. مامانم گفته مگه ما چند نفرین که داری ماهدرو جدا میکنی... و ولی شاکی شده و داد و بیداد کرده که به من وهین کردین و دیگه دعوتتون نمیکنم
عروستون خیلی زبون درازه ولی هم شما اشتباه کردید که پاگشاشون نکردید هم مادرتون حق نداشتن براشون تعیین ...
مادرم به داداشم اول زنگ زد که خواهرتو چرا دعوت نکردی. اونم گفت پاگشا نکرده. مامانم گفت این مهمانه خونه ی ما اون نباشه مد هم نمیدیم. دادلشمم رفته به بدترین شکل به زنش گفته. زنه هم زنگ زد شاکی... دعوا... مامانم خیلی آروم صحبت میکرد. بهش گفت من که خانم بزرگی هستم دیدم که وقتی برای بار اول دعوت میکنن همه را دعوت میکنن. اگه بار دوم بود مهم نبود. اینم گفته در جواب ببخشید بزرگتر لی شما هم هست
باورتون نمیشه مدارک تحصیلی منو بزاری و دانشگاه یه ور با اون رشته و دانشگاه آبکی که اون رفته... کفه ترازوی من خیلی سنگین تره . اما خواستیم غریبی نکنه. مدام اومد خونه ی مامانم من پذیرایی کردم. این چند ماهی که عروسمون است تا من اونجام سمت ظرفشویی نمیاد . اما وقتی نیستم میده کمک مامانم
واقعا درک کردن شرایط شما یعنی اینقدر براش سخت بوده. حالا من اگه فامیل شوهر را برای شام دعوت کنم باید خانواده شوهرم را حتما دعوت کنم.از همون اول اینطوری بودم. حالا شرایط شما که واقعا قابل درکه. مادرشوهرم عروس و دخترهای فامیل را دوبار پاگشا کرده اما من که تنها عروسش هستم را پاگشا نکرد با این حال اصلا روم نشد بهش بگم چرا پاکشا نکردی.