2777
2789

ب نظرم زیاد تاکید نکن ک هی بگی خوب شو و .....بعدا بدتر میکنه تو در هرصورت باهاشون در ارتباط باش و رابطه داشته باش و زار بفهمه در هر صورت تو ولش نمیکنی خواهرتو ب خاطر شوهرت بعد کمکم خودش نزدیک تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا من الان چندساله همین مشکل رو داشتم ویساله بالاخره کار خودشو کرد والانم قهریم با خواهرم وشوهرش مقصر اصلی شوهرم بود که دنبال بهونه میگشت تا رابطه روقطع کنه که موفق شد 

ب نظرم زیاد تاکید نکن ک هی بگی خوب شو و .....بعدا بدتر میکنه تو در هرصورت باهاشون در ارتباط باش و را ...

تا حدی صبر کردم و دیگه باهاش بحث کردم ولی اصلا فایده ای نداشت به جایی رسیدیم که با خواهرم هم سلام علیک نداریم همش هم تقصیر شوهره منه 😢😢

شوهر من باهاشون مشکل داره فقط میگه خوشم نمیاد ازشون 

بکومنم از داداش و زنداداش توهم خوشم  نمیاد اگه قطع رابطه کنی باخواهرم با داداشتم قطع رابطه من

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
تا حدی صبر کردم و دیگه باهاش بحث کردم ولی اصلا فایده ای نداشت به جایی رسیدیم که با خواهرم هم سلام عل ...

سلام چرا شوهرت از خواهرت بدش میاد؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ای بابا من الان چندساله همین مشکل رو داشتم ویساله بالاخره کار خودشو کرد والانم قهریم با خواهرم وشوهر ...

دقیقا منم مثل خودت این اتفاق واسم افتاده 

من همیشه ته دلم میگم هیچ موقع این کاره شوهرمو نمیبخشم و از خدا میخوام جوابشو بده 

تا حدی صبر کردم و دیگه باهاش بحث کردم ولی اصلا فایده ای نداشت به جایی رسیدیم که با خواهرم هم سلام عل ...

خیلیا اینجورین تو در هر صورت  رابطتو قطع نکن برو خونشون و.......به شوهرت بگو با خواهرم حرف میزنم و ...تو کناره گیری کنی خیلی بده وصع از این بدتر میشه