2777
2789

نه با خانواده شوهرم قهر نیستم اما شوهرم حسادت میکنه که رابطه من و خانواده خودم صمیمیه اما خانواده شوهرم سردو خشکن اصلا همو تحویل نمیگیرن دورهمی ندارن شاید سالی یبار همدیگرو ببینن خواهر که ندارن همین پنج تا پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من الان چندساله همین مشکل رو داشتم ویساله بالاخره کار خودشو کرد والانم قهریم با خواهرم وشوهر ...

خیلیا اینجورین و شنیدم ولی تو قطع نکن پشیمون میشی ی روزی اینو بهت گفتم هیچ وقت رابطت و با خواهرت قطع یا کم نکن بخاطر شوهرت 

خانوما حتی اگه خدای نکرده خراب ترین و هرزه ترین یا بدترین خواهرم داشتین هیچ وقت بخاطر شوهرتون باهاش قطع رابطه نکنین جون مردا هیچ وقت بخاطر زناشون با برادرشون بد نمیشن🤘🤘🤘

بکومنم از داداش و زنداداش توهم خوشم  نمیاد اگه قطع رابطه کنی باخواهرم با داداشتم قطع رابطه من

همین کارو کردم ولی به واضح نگفتم که منم میخوام مثل خودت این رفتارو داشته باشم 

بله شما درست میگی اما خود خواهرم هم بدش نمیومد که قطع بشه همین یه خواهررو هم دارم اما خودم واقعا متوجه حسادتش به زندگیم شدم و دیگه حوصله حرف و حدیث نداشتم چندین سال خواهرم وشوهرش به ما بی احترامی کردن الان دیگه دور شوهر من شد عقده کرده 

خانوما حتی اگه خدای نکرده خراب ترین و هرزه ترین یا بدترین خواهرم داشتین هیچ وقت بخاطر شوهرتون باهاش ...

وقتی خونه مامانت اینا واسه یه مهمونی دعوت باشی شوهرت میگه من نمیام چون شوهر خواهرت اونجاست ؟ 

همین کارو کردم ولی به واضح نگفتم که منم میخوام مثل خودت این رفتارو داشته باشم 

شما هم هی ایراد بگیر از خانوادش بگو ازین ازون خوشم نمیاد با خانوادش گرم نباش بگو زیاد حال نمیکنم یه مدت تنها باشید خودش سر عقل میاد 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
وقتی خونه مامانت اینا واسه یه مهمونی دعوت باشی شوهرت میگه من نمیام چون شوهر خواهرت اونجاست ؟ 

تو برو دلیل نمیشه تو قطع رابطه کنی اون بدش میاد خواهرتم چیزی پرسید بگو دوی نداه اصلا حقیقتو بگو ولی خودت قطع نکن 

وقتی میبینم دوستام با خواهرشون صمیمی هستن دردودلهاشون پیش همه بخدا غصه برا خودم میخورم برا تنهاییم خواهر خیلی خوبه اما خواهر من ده سال از من بزرگتره و کلا اخلاقش سرده .اصلا اهل درد ودل و حرف نیست تازه اگر چیزی از زندگیم بهش میگفتم فورا همه میفهمیدن 

وقتی میبینم دوستام با خواهرشون صمیمی هستن دردودلهاشون پیش همه بخدا غصه برا خودم میخورم برا تنهاییم خ ...

حالا من وقتی خواهرا رو میبینم که با هم هستن همه جوره بد جور ناراحت میشم میگم چرا من و خواهرم به خاطر شوهرای مزخرفمون باید از هم دور باشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢