2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
به نظرم توی شرایط الان که همه چی روز به روز گرونتر میشه ، سرویس خوابش رو بگیربچه توی تخت شما نخوابه ...

ما خودمون رو زمین می خوابیم (تشک )

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من می گم پولش بگیرم طلا بگیرم براش بهتره تا ...

منم همینو میگم.... من خودم بچه ی اولم هم هست... فقط ضروریلت رو گرفتم... بعدا هم برلش میگیریم... قرار نیست همه چیز به یه روال برگرده... چون همسرم تمام پولامون رو خرج ساخت خونه کرده... نشد که بخرم... خانواده خودم هم ضروریات رو خریدن

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دوتا بچه دارم یکیشون سه سالع س تا حالا جدا از من نخابیدن ، تخت و کمدشون عملا بی استفادس روروک، ت ...

دقیقا منم همه ی اینارو خریدم بیخودی . روروک کالسکه . صندلی ماشین . کریر . گهواره . دوچرخه سه چرخه . چهار چرخ . ماشین شارژی 😐بچم مث بچه های دهه شصت آب بازی میکنه فقط

منم همینو میگم.... من خودم بچه ی اولم هم هست... فقط ضروریلت رو گرفتم... بعدا هم برلش میگیریم... قرار ...

من خودمون کمد دیواری داریم شاید بزرگ بشه فقط براش تخت بگیریم اونم زمانی که خودش بخواد شاید ۷،۸ سال دیگه

خوب اون موقع من یه تخت نوجوان می گیرم براش

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما خودمون رو زمین می خوابیم (تشک )

خب باشه

گفتم از لحاظ بهداشتی اصلا درست نیست بچه رو تخت شما باشه

چون مهمون داری همه وسیله میزارن ، یکی دراز میکشه و....

از لحاظ امنیتی هم حفاظ نداره

یکم بزرگتر بشه میفهمه اتاق شماست و جدا نمیخوابه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دقیقا منم همه ی اینارو خریدم بیخودی . روروک کالسکه . صندلی ماشین . کریر . گهواره . دوچرخه سه چرخه . ...

خب این وسیله هایی که گفتی هر کدوم کاربردش جداست

همش که واسه بازی کردن نیست!!!!!!

فقط دوچرخه و ماشین شارژی واسه بازیه

اتفاقا بقیه ش تا دوسالگی عصای دسته

مخصوصا صندلی ماشین و صندلی غذا که جز واجباته ، تا ۵ سالگی قابل استفادست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب این وسیله هایی که گفتی هر کدوم کاربردش جداستهمش که واسه بازی کردن نیست!!!!!!فقط دوچرخه و ماشین شا ...

هر بچه ای قبول نمیکنه که من بچم رو تو صندلی ماشین یا کریر میزاشتم خودشو مینداخت پایین . تو گهواره آروم و قرار نداشت . تو صندلی غذا خودشو کج میکرد و عوق میزد و هیچ کدوم به دردم نخورد و همون جور دست نخورده دادم به یه نیازمند چون خودم دیگ قصد بچه دار شدن ندارم

هر بچه ای قبول نمیکنه که من بچم رو تو صندلی ماشین یا کریر میزاشتم خودشو مینداخت پایین . تو گهواره آر ...

واااای چقدر سخت

هر کدومش منو از یه سختی نجات داد

اینطوری توی ماشین باید عقب بشینی بغلش کنی ، یا توو خونه دنبالش بیفتی غذا بدی و.....

حالا من برعکس سر جفت بچه هام همه ش کمک حالم شد

صبح تا شب دعا میکنم سازنده هاش رو

بچه های بد قلق پدر ادمو در میارن واقعا

بد قلق نبودن

ولی این وسائل واقعا همه چی رو برام راحت کرد

هم واسه من خوب بود بچه ها از سرو گردنم آویزون نبودن

هم خودشون زودتر مستقل شدن