2777
2789
عنوان

شیر مادر

6 بازدید | 13 پست

مامانا سلام خوبین من دخترم هفت ماهشه از چهار ماهگی رفلاکسش اوج گرفت و اعتصاب شیر کرد تو خواب میخورد فقط حالا با کلی مکافات و چند تا شیشه امتحان کردن بلاخره شیر خشک و خورد ولی من شیر خودم و قطع نکردم و شبا تو خواب بیدار که میشد سینه خودم و میدادم حالا الان که 3 ماه گذشته چند روزه بی قراره موقع خواب همش جیغ میزنه سینه خودم و که میدم آروم میشه و سریع میخوابه ولی چون یه وعده بیشتر نمیخورد خیلی کم شده شیرم کپسول لاکتاول و خوردم ولی زیاد تاثیر نداره مایعات خیلی میخورم کلا نه تنها الان به مایعات علاقه دارم و همیشه میخورم راه حلی دارین شما

تاسیان شد روزگار جوانی ما🩶

آب هویج آبگوشت بدون نخوداگه پرولاکتینت بالانیست رازیانه یاشویددلسترهم خوبه ولی زیادنخور

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرافزا و دلستر هم بخور چون شیرتو میخوره و سیر میشه کم نیست اگ کم باشه گریه میکنه

شیر افزا قطره و قرص های مختلف داره ولی من اوایل زایمانم فقط از لاکتاول جواب گرفتم که اونم الان تاثیری نداره

دلستر تاثیری داره؟

آره البته رفلاکس بچه روهم درنظربگیر

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بله ولی دیگه رفلاکسش خوب شده عزیزم

رفلاکس خوب نمیشه عزیزم فقط با رعایت کنترل میشه و با رعایت نکردن برمیگرده

وفتی بچت این حالات داره ینی رفلاکسش داره اذیت میکنه

یا چیزی دادی بهش خورده اذیته یا از طریق شیر شما اذیته

من خودم بچه رفلاکسی دارم که بعد دوسال خوب بودن رفلاکسش برگرشته

یک مادر دهه ۷۰

رفلاکس خوب نمیشه عزیزم فقط با رعایت کنترل میشه و با رعایت نکردن برمیگردهوفتی بچت این حالات داره ینی ...

از وقتی غذای کمکی و شروع کردم دیگه علائمش و نداره میدونیدکه واسه رفلاکس ها زودتر از موعد غذای کمکی و شروع میکنن دکترا من از پنج ماهگی شروع کردم براش ولی دیروز که چکاب برده بودمش گفت رفلاکسش کاملا خوب شده و امکان نداره باز برگرده چون غذا هم دیگه میخوره غیر ممکنه شاید بعضی وقتا چیزی بهش نسازه از غذا ولی رفلاکس نه

رفلاکس خوب نمیشه عزیزم فقط با رعایت کنترل میشه و با رعایت نکردن برمیگردهوفتی بچت این حالات داره ینی ...

ولی درست میگید تو فامیلمون بچش سه سالشه ولی هنوز داره از اول نه دکتر بردن نه رعایت کردن تفلک هم ضعیف مونده هم همش آب دهنش مثل بچه هایی که دندون در میارن در حال ریزش

از وقتی غذای کمکی و شروع کردم دیگه علائمش و نداره میدونیدکه واسه رفلاکس ها زودتر از موعد غذای کمکی و ...

عزمزم من از ۱۶ مرداد با دخترم درگیرم بعد دوماه و ۴تا دکتر عوص کردن فهمید تو ۲سال و ۱۱ ماهگی رفلاکس برگشته و باید دارو بخوره جواب نداد آندوسکوپی بشه

یک مادر دهه ۷۰