مامانا سلام خوبین من دخترم هفت ماهشه از چهار ماهگی رفلاکسش اوج گرفت و اعتصاب شیر کرد تو خواب میخورد فقط حالا با کلی مکافات و چند تا شیشه امتحان کردن بلاخره شیر خشک و خورد ولی من شیر خودم و قطع نکردم و شبا تو خواب بیدار که میشد سینه خودم و میدادم حالا الان که 3 ماه گذشته چند روزه بی قراره موقع خواب همش جیغ میزنه سینه خودم و که میدم آروم میشه و سریع میخوابه ولی چون یه وعده بیشتر نمیخورد خیلی کم شده شیرم کپسول لاکتاول و خوردم ولی زیاد تاثیر نداره مایعات خیلی میخورم کلا نه تنها الان به مایعات علاقه دارم و همیشه میخورم راه حلی دارین شما
آب هویج آبگوشت بدون نخوداگه پرولاکتینت بالانیست رازیانه یاشویددلسترهم خوبه ولی زیادنخور
مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
رفلاکس خوب نمیشه عزیزم فقط با رعایت کنترل میشه و با رعایت نکردن برمیگردهوفتی بچت این حالات داره ینی ...
از وقتی غذای کمکی و شروع کردم دیگه علائمش و نداره میدونیدکه واسه رفلاکس ها زودتر از موعد غذای کمکی و شروع میکنن دکترا من از پنج ماهگی شروع کردم براش ولی دیروز که چکاب برده بودمش گفت رفلاکسش کاملا خوب شده و امکان نداره باز برگرده چون غذا هم دیگه میخوره غیر ممکنه شاید بعضی وقتا چیزی بهش نسازه از غذا ولی رفلاکس نه
رفلاکس خوب نمیشه عزیزم فقط با رعایت کنترل میشه و با رعایت نکردن برمیگردهوفتی بچت این حالات داره ینی ...
ولی درست میگید تو فامیلمون بچش سه سالشه ولی هنوز داره از اول نه دکتر بردن نه رعایت کردن تفلک هم ضعیف مونده هم همش آب دهنش مثل بچه هایی که دندون در میارن در حال ریزش