2777
2789
عنوان

گذشته

119 بازدید | 14 پست

قبل ازدواجم با پسرعموی همسرم درارتباط بودم یکبار هم دیت داشتیم ولی خب میگفت قصدش ازدواجع ولی دروغ گفته بود بهم

وقتی دید اجازه راب.طه جنسی نمیدم گفت که شرایط ازدواج نداره و کات کردیم ( اما تو اون دیت لعنتی هم منو ب.وس. کرد هم بغل و متاسفانه با اصرار یکم به پایین ت.ن.م دست زد) ، عذاب وجدان دارم و حالم خوب نمیشه ، هرروزم با گریه میگذره ، همسرم چیزی نمیدونه ، عاشق همسرم بودم برا همین باهاش ازدواج کردم

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم
عزیزم بارها این تاپیکت رو دیدم ،توبه کن که مطمئنا کردی و خودتو ببخش و تمومش کن ،این راهی که در پیش گ ...

خیلی عذاب وجدان دارم نسبت به همسرم

شما بگید من به همسرم ظلم کردم که بهش جواب مثبت دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا با پسر عموش دوست بودی !چه جوری به همسرت جواب مثبت دادی

خب به قصد ازدواج بود اشناییمون ک کات شد .

از خیلی وقتا پیش همسرم و دوست داشتم ولی فک نمیکردم بیاد خواستگاری ولی اومد و چون دوستش داشتم جواب مثبت دادم

خب به قصد ازدواج بود اشناییمون ک کات شد .از خیلی وقتا پیش همسرم و دوست داشتم ولی فک نمیکردم بیاد خوا ...

خب دیگه بینتون تموم شده مهم الانه که با همسرتی ،قلبت از اول برای اون میزد اون یارو هول بوده تو که دلت نمیخواسته باهاش بمونی خودشم میدونه .محلش نده

خب دیگه بینتون تموم شده مهم الانه که با همسرتی ،قلبت از اول برای اون میزد اون یارو هول بوده تو که دل ...

فکر دست خورده بودن بهم دست میده ، اینک یه لاشی بهم دست زده و من ساده بودم که بهش اعتماد کردم دیوونم میکنه و دلم برای همسرم میسوزه با اینکه میدونم همسرم قبلا با خیلیا بوده ولی خب حداقل اونا غریبه بودن

گفتم که به درگاه خدا توبه کن و تمام سعیت رو بکن جایی که طرف هست شما نباشی

یعنی از همسرم جدا نشم

یا بهش چیزی نگم

روانپزشک میتونه کمکم کنه

لطفا صادقانه بهم بگید این موضوع خیلی بزرگه یا من خیلی بزرگش کردم لطفاً واقعیت رو بگید

فکر دست خورده بودن بهم دست میده ، اینک یه لاشی بهم دست زده و من ساده بودم که بهش اعتماد کردم دیوونم ...

عی بابا.خدا خیرش نده از اعتمادت سو استفاده کرده بیشخصیته .بش فکرم نکن