2777
2789
عنوان

چقدر بی فکرن..

172 بازدید | 25 پست

امروز کنکور داشتم 

تو اوج گرما همه داشتن اپ پیز میشدن یادم رفت واسه خودم اب بگیرم خیلیییی تشنم شده بود داشتم میمردم 

چشمم فقط به در بود کیک و ساندیس بیارن   چون اینجوری شنیدم که پخش میکنن

اما دریغ از یه اب 

خلاصه هیچی دیگه داشتم تلف میشدم تو دلم کلی فحششون دادم  واقعا متاسفم واسه این مسعولین که عین خیال هیشکدومشون نیست..

کیا امروز کنکور داشتن ؟ چطور گذشت    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیتونی آب بخوری دوره ما که میشد آب بخووری آبسردکن داشت دستشویی هم میتونستی بری

نه بابا خیر سرشون دانشگاه ازاد بود نه ابی نه چیزی بیرون اب بود نذاشتن برم که نامردا 

دوره ما که هم اب معدنی دادن هم کیک و ساندیس ولی گرم بود  

موقع ورود به جلسه دادن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
نه بابا خیر سرشون دانشگاه ازاد بود نه ابی نه چیزی بیرون اب بود نذاشتن برم که نامردا 

چه بد بااین استرس خیلی کاراییت پایین اومده که .چرا پذیرایی نکردن اصلا بعضیا فقط برای پذیرایی میرن

دوره ما که هم اب معدنی دادن هم کیک و ساندیس ولی گرم بود     موقع ورود به جلسه دادن

من راضی بودم گرم باشه فقط یه چیزی بدن گلوم خیس بشه ندادن نامرداااا نمیگذرم ازشون   

یادش بخیر من موقع کنکور داشتم کیک و ساندیسمو میخوردم بقیه داشتن ازمون میدادن😅😅رو دفترچش کلی نقاشی کشیدم😶😶😶

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
یادش بخیر من موقع کنکور داشتم کیک و ساندیسمو میخوردم بقیه داشتن ازمون میدادن😅😅رو دفترچش کلی نقاشی ...

چی قبول شدی🙂اگه دوس داشتی بگو🤗

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
چه بد بااین استرس خیلی کاراییت پایین اومده که .چرا پذیرایی نکردن اصلا بعضیا فقط برای پذیرایی میرن

اره حالم بد شده بود از گرما یه پنکه قراضه هم گذاشتن داشتم غش میکردم دیگه تازه دم در امبولانس گذاشته بودن به جای اون یه اب معدنی خنک پخش میکردن درست تر بود ولی خدا ازشون نگذره پنج  ساعت تو جلسه بودیم اخرشم دیدم حال و حوصله ندارم نمیتونم زیاد بشینم اومدم بیرون