2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 103 پست
عزیزم مگه میشه خدا جواب نده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارع...کارما پس میدن مطمن باش متوسل شود ب ...

ممنون ،جیگرمو سوزوندند 😭😭😭،طرفم میدونست من بی پناه ترینم،مادر ندارم ،پدر درست ندارم قلبمو تیکه تیکه کرد،😭😭😭همش گریه میکنم ،نمیدونید چقدر سخته،همه درا برات بسته باشه،

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ممنون ،جیگرمو سوزوندند 😭😭😭،طرفم میدونست من بی پناه ترینم،مادر ندارم ،پدر درست ندارم قلبمو تیکه ...

خدا رو داری شما ...تا خدا هست نگران نباش ...انقد مهربونه خدا انقد بزرگه که پناه همه آدمای بیپناه میشه

درست میشه مطمنم یه روز لبات میخنده من اون روز میبینم

چون اعتقاد دارم همسرت همین دنیا جواب پس میده

کارما همین نزدیکیاس میچرخه میره یقشو میگیره

ببین به نظرم دخترا خیلی کثافت شدن الان همین دخترای اشغال کثیف نبودن به شوهرای مردم پا نمیدادن زندگی ...

باور کنید همشون پولی نیستن

حتی پول خرج مردها می کنن

حجاب نیست پس ازدواج هم نیست

و وقتی که ازدواج نباشه فساد زیاد میشه

باور کنید همشون پولی نیستن حتی پول خرج مردها می کنن حجاب نیست پس ازدواج هم نیست و وقتی که ازدواج نبا ...

اره میدونم من منظورم همه دخترا نبود ...اون دخترایی که زندگی متاهلا خراب میکنن بود وگرنه دخترای خوب هم داریم همینطور پسرای خوب ...اما تو این زمونه وضع خراب جامعه تک و توکن

[QUOTE=425445357]خدا رو داری شما ...تا خدا هست نگران نباش ...انقد مهربونه خدا انقد بزرگه که پناه همه ...

اره حسش کردم...خدا خیلی مهربونه ..ببین متوسل شو به اماما ...خانوم فاطمه زهرا قسم بده به امام حسین به سه ساله حسین حضرت رقیه ..خانوم ام البنین حضرت عباس

اینا حاجت میده متوسل شو از خدا بخا مطمنم خدا کمکت میکنه

که خلاص شی از این وضع

اماما خیلی مهربونن میگن محاله امام حسین آدم دست خالی برگردونه

مردا همشون همینن.. یا با یکی دیگن یا چشم و دلشون پیش یکی دیگس.. خلاصه سرو ته یه کرباسن.. اینقدر باید برات بی ارزش باشه ک اصن خودتو بخاطر خیانتشم آزار ندی و حتی فکرشم نکنی.. اگرم شرایط طلاق داری میتونی ترکش کنی و بری دنبال زندگی خودت و بچه هات.. من اگه روزی موردی ازش ببینم یا ترکش میکنم و یا جوری ازش فاصله میگیرم ک اصن یادمم نیاد همچین آدمی توو زندگیمه.. این قابلیتم دارم ک یکبار برای همیشه دل بکنم.. اصن شخصیت وابسته ای ندارم.. تنها دغدغه زندگیم احساسات و سرنوشت دخترمه.. چون مث سایر بچه ها نیس هوش بالایی داره و زود غصه میخوره.. ینی اگه روزی طلاقم نگیرم بحاطر دخترم این قابلیتو دارم ک برای خودم تنهایی زندگی کنم تا ابد و خم ب ابرو نیارم..