هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیشه و تا قیام قیامت بهش شک دارم و دلم در عذابه کاش میشد بچه هامو بردارم برم یجایی که هیشکی دستش بهم نرسه خیلی خستم خیلی سنگینیه قلبم هیچوقت سبک نمیشه و روز به روز بیشتر خودمو میبازم انقدر پر شدم و سنگین نمیتونم گریه کنم یه عذابه الهیه ک نتونی گریه کنی خودتو سبک کنی به نظرتون با بچهام میتونم جدا شم ؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
باور کنید همشون پولی نیستن حتی پول خرج مردها می کنن حجاب نیست پس ازدواج هم نیست و وقتی که ازدواج نبا ...
اره میدونم من منظورم همه دخترا نبود ...اون دخترایی که زندگی متاهلا خراب میکنن بود وگرنه دخترای خوب هم داریم همینطور پسرای خوب ...اما تو این زمونه وضع خراب جامعه تک و توکن
[QUOTE=425445357]خدا رو داری شما ...تا خدا هست نگران نباش ...انقد مهربونه خدا انقد بزرگه که پناه همه ...
اره حسش کردم...خدا خیلی مهربونه ..ببین متوسل شو به اماما ...خانوم فاطمه زهرا قسم بده به امام حسین به سه ساله حسین حضرت رقیه ..خانوم ام البنین حضرت عباس