2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 104 پست
میدونم سخته درسته ولی مگه نمیگی خونه زده به نامت میتونی کار کنی خرج بچه هات هم شوهرت وظیفش بده به عه ...

اره عزیزم من نظرم رو رفتنه میرم یکم بچه کوچیکم از اب دربیاد هنوز دوماهشه ارزوش بود پسردار بشه ناخواسته باردار شدم و پسر شد ولی زد خراب کرد همه تصوراتمو بعد ب دنیا اومدنش

اره دقیقا خودم قبلا با یکی بودم خواستگارم بود بگم دومتر کم گفتم قیافش مردونه چش مشکی بودم اونم تو هم ...

نه عزیزم آدم لاشی یه روز زمینگیر میشه روزگارش هم داغون میشه

اتفاقا آدم باید پیش وجدان خودش پاک باشه خود آدم مهمه کلا مختلف خیانتم ...خیانت از کمبود میاد ...شوهرت هم به ادم مریضه که کمبود داره سالم بود که خیانت نمیکرد ...خدا کمک کنه فقط همین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ی اتاق از خودم داشتم ثانیه ای نمیموندم، چون پدرم ب شدت خسیسه اصلا نمیتونم تحملش کنم و خیلی خیلی بد اخلاقه،از چاله میفتم تو چاه،کلا پدرم خیلی بی وجوده ،مامانمم خیلی اذیت کرد دق مرگ شد از دستش،اگه طرفم بمیره با احترام برمیگردم شهرم،خونه اجاره میکنم بیمه هم هستم ،حداقل زندگیم میگیره، شر این دوتا هم کم میشه

اره عزیزم من نظرم رو رفتنه میرم یکم بچه کوچیکم از اب دربیاد هنوز دوماهشه ارزوش بود پسردار بشه ناخواس ...

خدا حفظش کنه عزیزم ..نگران نباش جدا هم بشی پدر خرج بچه ها میده اصن دادگاه خرج میده به پدر

نه عزیزم آدم لاشی یه روز زمینگیر میشه روزگارش هم داغون میشه اتفاقا آدم باید پیش وجدان خودش پاک باشه ...

خدا خودش به هممون کمک کنه ب دوست عزیزمم کمک کنه ک شوهرش ب راه بیاد من بهش گفتم تاجایی ک تونستم ابرو دازی کردم مراعات حال بچه هامو کردم نرن زیر دست ناپدری نا مادری خودت داری خراب میکنی

خدا خودش به هممون کمک کنه ب دوست عزیزمم کمک کنه ک شوهرش ب راه بیاد من بهش گفتم تاجایی ک تونستم ابرو ...

اره چون ابن وسط بچه هست قضاوت کردن هم زیاد درست نیس باید به فکر بچه هم بود میدونم چی میگی

اره چون ابن وسط بچه هست قضاوت کردن هم زیاد درست نیس باید به فکر بچه هم بود میدونم چی میگی

سه تا دارم خیلی سخته میگم ایندشون چی میشه اگه خودم تنها بودم تاالان هزار بار رفته بودم

😭 عزیزم حال روحی خودت خوبه خیلی سخته خیانت دیدن

الان همه میریزن سرم اما نمیشه نگفت

با این وضع پوشش و آرایش و روابط باز و فضای

مجازی بی در و پیکر انتظار داری خیانت نباشه

این همون آزادیه مبارک مون باشه 💔

من نوجوان دارم همین طوری سخت هست این دوره براش ،مشکلات و بیپناه و بی پشتوانه بودنم ی طرف،مشکلات دوره بلوغ اون هم ی طرف ،خیلی سخته بخدا ،تا مغز جیگر آدم میسوزه من دوستمون را درک میکنم نوشخوار فکری بیچاره میکنه آدمو ،ولی هيچ کسی بدبخت تر از من نیست

الان همه میریزن سرم اما نمیشه نگفت با این وضع پوشش و آرایش و روابط باز و فضای مجازی بی در و پیکر انت ...

اره واقعا ولی کسی ذاتش کثیف نباشه نمیکنه چرا قانونمون رو نمیگی که ب مرد اجاره چند همسری رو میده اونم میگه نمیتونم همسر اختیار کنم میتونم ک بدون خرج اینکارارو کنم همینجوری پایه و اساس زندگی نابود میشه قانون همه حقارو ب مرد داده اگه ی مردی خیانت کنه حکم سختی براش بزنن درس عبدت میشه برا باقی

الان همه میریزن سرم اما نمیشه نگفت با این وضع پوشش و آرایش و روابط باز و فضای مجازی بی در و پیکر انت ...

ریدم تو این آزادی بابا...چقد قدیما خوب بود همه چی حد و مرز داشت دخترامون حیا داشتن پسرامون غیرت داشتن

ریدمممم تو آزادی ....الان همه قاتی پاتی..آخر زمان شذع