2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 104 پست
عزیزم چرا زندگیت سخت کردی واقعا ؟از خدا کمک میخای خدا راه گذاشته جلوت طلاق وسلاااام طلاق بگیر...درآم ...

گردنشم نمیگیره،بهش گفتم درخواست طلاق بده،من جداشم برید باهم میگه تو روانی هستی من با این نیستم ولی مدام از صبح تاشب چت میکنند ب بهوونه چیزی روزا تعطیل میره بیرون

ببین هیچ کسی خیانت و نمی بخشه،چون تروما شدید ایجاد میکنه زندگی زن از بعد فهمیدن نابود می شه ولی وقتی ...

عزیزم بچه رو بعد طلاق هم باباش خرجش میده قرار نیس شما بدی ولی شما میتونی بری کار به نظرم بهتر از موندن با آدم خیانتکار و هر روز عذاب کشیدنع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیمویی جان منم مثله شماهستم ،طرفم با نوه عمش (دختر دختر عمش)یازده ساله باهم هستند کار نکرده وجای نرف ...

الهی عزیزم چون به سرم اومده درکت میکنم خیلی سخته جاییم نداشته باشی بری منم بیشتر موقع ها در حقش دعای بد میکنم ک اینطوری جگرمو سوزوند حلالش نمیکنم ک زندگیمو زهر کرد

گردنشم نمیگیره،بهش گفتم درخواست طلاق بده،من جداشم برید باهم میگه تو روانی هستی من با این نیستم ولی م ...

ازش مدرک کشف کن با مدرک بزن تو روش؟مهریه داری ؟کاش هیچ زنی طعم تلخ خیانتو نمیچشید چقدر زنا بدبختن هر چی درده برا زنه تو ایران

گردنشم نمیگیره،بهش گفتم درخواست طلاق بده،من جداشم برید باهم میگه تو روانی هستی من با این نیستم ولی م ...

آخرشم بهتون میگه روانی اینجور آدما با مغز و اعصاب آدم بازی میکنن آخرشم مشکل میندازه گردن شما...خدای نکرده مریض میشین از اعصاب

چی بگم اخع میگین طلاق نمیشه ...ایشالا خدا مشکلت حل کنه

عزیزم بچه رو بعد طلاق هم باباش خرجش میده قرار نیس شما بدی ولی شما میتونی بری کار به نظرم بهتر از مو ...

اره واقعا بهش چند بار فرصت دادم گفتم منکه ازت بریدم بخاطر بچه هات بشین اونشی بهش گفتم فقط منتظر ی حرکت دیگتم تا چشمم رو همچی ببندم و دیگه ابرویی برات نزارم

آخرشم بهتون میگه روانی اینجور آدما با مغز و اعصاب آدم بازی میکنن آخرشم مشکل میندازه گردن شما...خدای ...

بدون پشتوانه مالی واقعا سخته واقعا اگه پدر ادمم پشتش نباشه حالا ب هر دلیلی شرایط سخت میشه پدر من خودش وکیله سخت میگیره ولی نمیدونه داره چی به سرم میاد گفتم بهش فرصت بدم درصورتی میدونم بازم میکنه ففط دارم خودمو گول میزنم

اره واقعا بهش چند بار فرصت دادم گفتم منکه ازت بریدم بخاطر بچه هات بشین اونشی بهش گفتم فقط منتظر ی حر ...

من از هر چی مرد خوشگله یا هیکلی و بدنسازی متنفرمممم بیزارم اینجور مردان فک میکنن کین لاشی میشن همش با اینو اونن

اصن به نظرم مرد باید زشت باشه زمختicon

ازش مدرک کشف کن با مدرک بزن تو روش؟مهریه داری ؟کاش هیچ زنی طعم تلخ خیانتو نمیچشید چقدر زنا بدبختن ه ...

کلی مدرک گرفتم فایده نداره، گردنش نمیگیره من ی شهر دیگه زندگی میکنم، وقتی میرم شهرم دختره لجن ۳۸ سالشه میره خونه خواهرش باهم رابطه دارند اونجا،با اونا ک تونستم در دودل کنم میگند ۲۰ سال زندگیت رفته هوا، الان ک مالی اکی شده میخای بری، زندگی بچتم نابود میشه ،میاد میشینه سرجات مال آماده، بچم میاره دیگه برای بچت اگه الانم خرج میکنه بعدا زیر نظر اون میشه

کلی مدرک گرفتم فایده نداره، گردنش نمیگیره من ی شهر دیگه زندگی میکنم، وقتی میرم شهرم دختره لجن ۳۸ سال ...

اره بنظرم نرو تا میتونی ازش مالی بگیر و به خودت برس اگه بری میاد اماده زحمت کشیده ی تو رو میخوره لعنتی پست

کلی مدرک گرفتم فایده نداره، گردنش نمیگیره من ی شهر دیگه زندگی میکنم، وقتی میرم شهرم دختره لجن ۳۸ سال ...

ببین نگران نباش همه چی کارما داره هم شوهرت کارما میده هم اون زن لجن

خدا جوری زندگی جفتشون نابود میکنه که دلت خنک شه دنیا دارمکافاته به زودی میبینی چطور اون دختره زمینگیر میشه حتی همسرت

اره بنظرم نرو تا میتونی ازش مالی بگیر و به خودت برس اگه بری میاد اماده زحمت کشیده ی تو رو میخوره لعن ...

دقیقا، همین الان کلی خرج می کنه براش،منم خرج میکنم اگه برم ی مهریه قسط بندی ،این دوتا از خداشونه،فقط چرا گردنش نمیگیره ،حتی بامدرک ،در صورت که من بهش گفتم برو منو طلاق بده ،بعد برید باهم ،قبول نمیکنه وانکار میکنه

بدون پشتوانه مالی واقعا سخته واقعا اگه پدر ادمم پشتش نباشه حالا ب هر دلیلی شرایط سخت میشه پدر من خود ...

میدونم سخته درسته ولی مگه نمیگی خونه زده به نامت میتونی کار کنی خرج بچه هات هم شوهرت وظیفش بده به عهده پدرع

من از هر چی مرد خوشگله یا هیکلی و بدنسازی متنفرمممم بیزارم اینجور مردان فک میکنن کین لاشی میشن همش ب ...

اره دقیقا خودم قبلا با یکی بودم خواستگارم بود بگم دومتر کم گفتم قیافش مردونه چش مشکی بودم اونم تو همون حین حرف زدنمون فهمیدم بهم خیانت کرده با ی دختری مث دیونه ها شب بهم پیام داد گفت من پردشو نزدم الکی منو اینکارارو باهام میکنن ببین خواهر من از هیچی شانس نیاوردم باید لاشی باشی تا بختت خوب از اب دربیا ن مثل من