هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیشه و تا قیام قیامت بهش شک دارم و دلم در عذابه کاش میشد بچه هامو بردارم برم یجایی که هیشکی دستش بهم نرسه خیلی خستم خیلی سنگینیه قلبم هیچوقت سبک نمیشه و روز به روز بیشتر خودمو میبازم انقدر پر شدم و سنگین نمیتونم گریه کنم یه عذابه الهیه ک نتونی گریه کنی خودتو سبک کنی به نظرتون با بچهام میتونم جدا شم ؟
عزیزم چرا زندگیت سخت کردی واقعا ؟از خدا کمک میخای خدا راه گذاشته جلوت طلاق وسلاااام طلاق بگیر...درآم ...
گردنشم نمیگیره،بهش گفتم درخواست طلاق بده،من جداشم برید باهم میگه تو روانی هستی من با این نیستم ولی مدام از صبح تاشب چت میکنند ب بهوونه چیزی روزا تعطیل میره بیرون
لیمویی جان منم مثله شماهستم ،طرفم با نوه عمش (دختر دختر عمش)یازده ساله باهم هستند کار نکرده وجای نرف ...
الهی عزیزم چون به سرم اومده درکت میکنم خیلی سخته جاییم نداشته باشی بری منم بیشتر موقع ها در حقش دعای بد میکنم ک اینطوری جگرمو سوزوند حلالش نمیکنم ک زندگیمو زهر کرد
عزیزم بچه رو بعد طلاق هم باباش خرجش میده قرار نیس شما بدی ولی شما میتونی بری کار به نظرم بهتر از مو ...
اره واقعا بهش چند بار فرصت دادم گفتم منکه ازت بریدم بخاطر بچه هات بشین اونشی بهش گفتم فقط منتظر ی حرکت دیگتم تا چشمم رو همچی ببندم و دیگه ابرویی برات نزارم
من از هر چی مرد خوشگله یا هیکلی و بدنسازی متنفرمممم بیزارم اینجور مردان فک میکنن کین لاشی میشن همش ب ...
اره دقیقا خودم قبلا با یکی بودم خواستگارم بود بگم دومتر کم گفتم قیافش مردونه چش مشکی بودم اونم تو همون حین حرف زدنمون فهمیدم بهم خیانت کرده با ی دختری مث دیونه ها شب بهم پیام داد گفت من پردشو نزدم الکی منو اینکارارو باهام میکنن ببین خواهر من از هیچی شانس نیاوردم باید لاشی باشی تا بختت خوب از اب دربیا ن مثل من