بر خلاف تصور اکثر خیانت ها برای داشتن رابطه فیزیکی نیست مخصوصا خیانت خانوم ها .به دلیل کمبود محبت کلامی و عاطفی از طرف همسرشونه . اکثرا رابطه فیزیکی هم وجود نداره و صرفا کمبود عاطفی دارن
بحث اینه که خیلی ها محبت کلامی و اهمیت دادن بلد نیستن و کمبود محبت و عاطفه نتیجش میشه این
نحوه ابراز محبت مرد با زن فرق داره بیشتر مردا عشقشون رو عملی نشون میدن و بیشتر خانما کلامی در هر صورت هیچ انسانی حق خیانت نداره و خیانت هم هیچ هیچ هیچ توجیهی نداره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
پس گوه خوری نکنن و بشینن سر زندگیشون واقعا عصبی شدم از طرز فکرتون
من فقط،چیزی که تو جامعه هست و گفتم . روانشناسا هم اکثرا ترجیحشون اینه که بگن باید سواد رابطه رو یاد گرفت . باید دو طرف بلد باشن محبت و چه کلامی چه غیر کلامی
توضیح خوبی نیست به هر حال خانوم ها نیاز به محبت کلامی دارن .سواد رابطه رو باید یاد گرفت باید تغییر ا ...
ن با خیانت عزیزم شما خیلی اشتباه میکنی.وقتی ذات ی مرد اینه ک عملی عشقش نشون بده و ب نظر من وقتی کسی بخواد خیانت کنه محبت نباشه ی بهانه دیگه برای خیانتش میاره
خیر یه چیزایی لازمه .اینکه بگیم یکی اهل این نیست اشتباهه تو یه رابطه همه ابعاد و باید در نظر گرفت با ...
اینم باید یاد گرفت آدما متفاوت هستن وقتی کسی از یه رابطه ای راضی نیست باید بیاد از رابطه بیرون نه خودشو عذاب بده نه این مشکل و بهونه برا خیانت کنه مثلا پدر من اصلا کلامی اهل محبت نیستن ولی بگی بمیر همین الان واست میمیره انقد عاشق مادرم و بچه هاشه و مادرم برعکس ایشون و پذیرفته
انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨
دوست محترم من تازه متوجه شدم شما آقا هستین خواهرانه نصیحت میکنم اگه خیلی طرفت و دوست داری یه بار بگو که نیاز به محبت کلامی دارید اگه طرفتون گوش نداد نه خودتون نه اون طرف رو عذاب بذین درد خیانت خیلی بده خدا نصیب هیچ کس نکنه هیچ توجیحی هم نداره متاسفانه
انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨