2777
2789
عنوان

خیانت

305 بازدید | 35 پست

بر خلاف تصور اکثر خیانت ها برای داشتن رابطه فیزیکی نیست مخصوصا خیانت خانوم ها .به دلیل کمبود محبت کلامی و عاطفی از طرف همسرشونه . اکثرا رابطه فیزیکی هم وجود نداره و صرفا کمبود عاطفی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😑😑طلاق بگیرن خیانت چه گوهیه مد کردن خیانت هیچ دلیلی نداره(بابت بی ادبیم ببخشید اسم خیانت حالمو بد میکنه)

انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨

و اینکه نمیدونن این یک هورمونه ک ترشح میشه

و قبلا هم این هورمون در اولین دیدارها با همسرشون بوده این حس و حالا بوده

اما خب سقفش تا ۲ ساله

بعد اون دیگه بدن نمیتونه ترشح کنه

و آدم فک میکنه عشق کم شده

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
قبول ندارم خیانت فقط فقط دلیلش ذات خرابه ذاتت درست باشه سمت خیانت نمیری حرفمم فقط خیانت به پارتنر نی ...

خیر موضوع به این سادگی نیست . وقتی تو ازدواج سواد رابطه و تامین نیاز عاطفی وجود نداشته باشه دو طرف مقصرن

😑😑😑طلاق بگیرن خیانت چه گوهیه مد کردن خیانت هیچ دلیلی نداره(بابت بی ادبیم ببخشید اسم خیانت حالمو ب ...

بحث اینه که خیلی ها محبت کلامی و اهمیت دادن بلد نیستن و کمبود محبت و عاطفه نتیجش میشه این

بحث اینه که خیلی ها محبت کلامی و اهمیت دادن بلد نیستن و کمبود محبت و عاطفه نتیجش میشه این

اصلا قبول ندارم آدم حروم وو خیانت کار بهانه میاره در هر صورت کمبود هرچی باشه ن زن ن مرد حق خیانت ندارن

بر محمد و آل محمد صلوات

نمی پذیرم دلیل قانع کننده ای نیست مثلا یکی اهل محبت کلامی نیست اما برا کیفیت زندگی هر دونفر داره تلاش میکنه من بهش میگم عشق همش نباید قربون صدقه رفت آهان اگه یکی دیگه قربون صدقه الکی بره خوبه!!!! رابطه یعنی دونفر آدم متفاوت بهم دل میدن و باهم به رابطه عاشقانه رو شکل میدن قرار نیست همه مثل هم باشن یکی کلامی محبت میکنه یکی با کاراش

انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨