2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 40 پست

عزیزم برای اینکه خودت اروم شی برو مشاوره

اما در کل اوایل یکم سخته برای ادم هی عذاب وجدان میاد سراغش حتی ترس میاد سراغش ک نکنه شوهرم یا کسی بفهمه و خیلی چیزای دیگ

ولی بعدا ناخودآگاه بهتر میشی و باهاش کنار میای و حتی عادی میشه برات

فقط ازش ترس برای خودت نساز ک طرف بفهمه

اینم بدون کسی کاری نمیکنه اگرم ی درصد کسی خواست کاری کنه انکار کن

طوری فراموشش کن ک حتی برای خودت ی جوری شه انگار ن انگار اتفاق افتاده....

در کل باید بسپاری ب زمان این بهترین راه حله

ولی میگذره شک نکن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیزم برای اینکه خودت اروم شی برو مشاوره اما در کل اوایل یکم سخته برای ادم هی عذاب وجدان میاد سراغش ...

برای شماهم پیش اومده درسته ؟؟

چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه که منو بوس و بغل کرد و معذرت میخوام به پایین تنم با اصرار دست زد ، بعد ک میخواست بیشتر ادامه بده نزاشتم یعنی هم میخواست به بالاتنم دست بزنه هم میخواست از پشت ارتباط برقرار کنه که خداروشکر انجام نگرفت ،

بنظر شما من اشتباه کردم که به همسرم جواب مثبت دادم یعنی باید ردش میکردم ؟؟؟

و اینکه از نظر شما در حق همسرم ظلم کردم ؟؟؟ چون احساس ناپاک بودن و دست خورده بودن میکنم و دلم برای همسرم میسوزه

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شماهم پیش اومده درسته ؟؟چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه که منو بوس و بغل کرد و معذرت میخوام به پ ...

اره ولی دقیقا این نبود

خیلی خودتو اذیت نکن چون ب میل خودت نبوده ک

مگه معاشقه کردی یا دوس داشتی یا پیش قدم شدی

خب نه

پس بگذر زندگیتو زهر نکن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره ولی دقیقا این نبود خیلی خودتو اذیت نکن چون ب میل خودت نبوده ک مگه معاشقه کردی یا دوس داشتی یا پی ...

شما ارتباطتون در چ حد بود با پسرعموی شوهرتون؟

بنطرت اشتباه کردم ازدواج کردم با همسرم با وجود این اتفاقات ؟

شما ارتباطتون در چ حد بود با پسرعموی شوهرتون؟بنطرت اشتباه کردم ازدواج کردم با همسرم با وجود این اتفا ...

عزیزم بگم تعلیق میشم

ن اشتباه چرا!!!!

بعد شما انقدر عذاب وجدان داری چطور از اول ازدواج کردی

عزیزم بگم تعلیق میشم ن اشتباه چرا!!!!بعد شما انقدر عذاب وجدان داری چطور از اول ازدواج کردی

تو خصوصی بهم بگید لطفاً لطفا حالم اصلا خوب نیست .

یعنی شماهم لمس و این چیزا رو با پسرعموی شوهرتون داشتید؟؟

همسرتون میدونه؟؟؟

بعد از اون واکنش پسرعموی شوهرتون چی بود ؟

لطفا کمکم کنید

عزیزم بگم تعلیق میشم ن اشتباه چرا!!!!بعد شما انقدر عذاب وجدان داری چطور از اول ازدواج کردی

میخوام به همسرم بگم چجوری بهش بگم بنطرت ؟؟؟

یا یک بهونه بیارم و ازش جدا بشم

میخوام به همسرم بگم چجوری بهش بگم بنطرت ؟؟؟ یا یک بهونه بیارم و ازش جدا بشم

عزیزم زندگی خودته من نمیتونم دخالت کنم

انشاالله خیر باشه برات

شماهم با پسرعموی همسرتون لمس و اینا داشتید ؟

عزیزم توضیح دادم واقعا چیز نگران کننده ای نیست شما فکر کنم نشخوار ذهنی دارین چرا پیش مشاور نمیری

عزیزم توضیح دادم واقعا چیز نگران کننده ای نیست شما فکر کنم نشخوار ذهنی دارین چرا پیش مشاور نمیری

گلم نه توضیح ندادید ببخشید که میپرسم در چ حد بودید، میخوام بدونم تو این دنیا غیر از من کسی هست همچین چیزی رو تجربه کرده باشه ، اگه دوست داشتید بهم بگید رابطتون چجوری بوده شما و اینکه به همسرتون گفتید یا نه