والا میگن پزشکی روزانه اصلا نمیشه یکی هم میگه تعهدی خوبه یکی میگه مثل مرگه🤦♀️نمی دونم از یه طرف میگ ...
تعهدی نرو. پشیمون میشی ، مگر اینکه خیلی به پزشکی علاقه داشته باشی و رویای بچگیت باشه
اسی تو از کی شروع کردی به خوندن؟ منم کنکوری ۴۰۵ بودم ولی درس نخوندم بخاطر ی سری شرایط ، از الان شروع کردم تا سال بعد میتونم زیر ۱۰ هزار بیارم رتبه؟ درسمم اگه واقعا بها بدم خوب بوده همیشه
تعهدی نرو. پشیمون میشی ، مگر اینکه خیلی به پزشکی علاقه داشته باشی و رویای بچگیت باشه اسی تو از کی شر ...
علاقم که دندون بود میدونم همیشه به دلم میمونه حتی وقتی۴۰سالم شه معلومه می تونی اصلا نگران نباش و با قدرت ادامه بده اول از همه همین الان گوشی و دوستات بزار کنار خیلی بعدا درگیری ذهنی نداشته باشی
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...