2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعهدی بنظرم اصلا نمی ارزه.. عمرت حروم میشه پیرا پزشکی های خوب میتونی بریپزشکی تیپ ۳ هم فکر کنم میشه

والا میگن پزشکی روزانه اصلا نمیشه یکی هم میگه تعهدی خوبه یکی میگه مثل مرگه🤦♀️

نمی دونم از یه طرف میگم اگه پشت کنکور موندم بدتر شد چی نه اینکه نخونم ولی کلا روحیم ضعیفه یه چیزی بشه سریع ناراحت میشم و از درسم عقب میفتم

شاید پزشکی تیپ ۳ روزانه بیاری بهتره از مشاور بپرسی ، تعهدی هم اگر واقعا علاقه به رشته داشته باشی و ت ...

نمی دونم خودم سردرگمم میگن حقوقش کمه و به زحمت و دردسر هاش نمیارزه یه دقیقه میگم بمونم یه دقیقه میگم برم خودمم نمی دونم چیکار کنم

والا میگن پزشکی روزانه اصلا نمیشه یکی هم میگه تعهدی خوبه یکی میگه مثل مرگه🤦♀️نمی دونم از یه طرف میگ ...

تعهدی نرو. پشیمون میشی ، مگر اینکه خیلی به پزشکی علاقه داشته باشی و رویای بچگیت باشه

اسی تو از کی شروع کردی به خوندن؟ منم کنکوری ۴۰۵ بودم ولی درس نخوندم بخاطر ی سری شرایط ، از الان شروع کردم تا سال بعد میتونم زیر ۱۰ هزار بیارم رتبه؟ درسمم اگه واقعا بها بدم خوب بوده همیشه

تعهدی نرو. پشیمون میشی ، مگر اینکه خیلی به پزشکی علاقه داشته باشی و رویای بچگیت باشه اسی تو از کی شر ...

علاقم که دندون بود میدونم همیشه به دلم میمونه حتی وقتی۴۰سالم شه معلومه می تونی اصلا نگران نباش و با قدرت ادامه بده اول از همه همین الان گوشی و دوستات بزار کنار خیلی بعدا درگیری ذهنی نداشته باشی

علاقم که دندون بود میدونم همیشه به دلم میمونه حتی وقتی۴۰سالم شه معلومه می تونی اصلا نگران نباش و با ...

ممنونم عزیزم.

اره سخته ولی خب بنظرم پشت نمون ، شرایط هر سال داره سخت تر میشه شما ام امسال رتبه ات خوبه

فیزیو تراپی چرا نمیری؟ اینم رشته ی خوبیه

امیدوارم والا یه مشاوری میگفت۱۷تومنه😐

تو نی نی سایت هست پارسال سی میگرفت طرحش

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

ممنونم عزیزم.اره سخته ولی خب بنظرم پشت نمون ، شرایط هر سال داره سخت تر میشه شما ام امسال رتبه ات خوب ...

فیزیوتراپی نمیتونم حتی میدونم از پزشکی روزانم شرایطش بهتره ولی نمیتونم برم😞