2777
2789
عنوان

چوچو

2657 بازدید | 63 پست

امروز یه جا کار داشتیم، کامرانیه پشت چراغ قرمز بودیم

بعد قبلشم همش داشتیم در مورد اختلاف طبقاتی و باکلاس بودن و امکانات و اینجور چیزا حرف می زدیم. 

کلا فکرامون اونورا بود. مثلا اینکه فلانی تو خونه ش شیر نگه می داره و خونه ش مثل قصره و ...

یهو نامزدم شروع کرد با تعجب بیرون رو نگاه کردن و هی می گفت عه عه عه !! و انگار خشکش زده بود از هیجان

گفتم چیههههههه گفت اونور خیابون یه یارو یه بچه شیر بغلشه داره رد می شه     

من خیلی دیر متوجهش شدم دیگه از نبش رد شده بود دیگه فقط دیدم یه چیز گنده ای بغلش بود ندیدم چی بود

بعد ما هم پیچیدیم که منم ببینمش بچه شیر رو   

که دیدیم یارو نیستش، و اونجا یه مطب دامپزشکی بود، نتیجه گرفتیم رفته اون تو

نامزدم که کلا باور کرده بود بچه شیره و خیلی متعجب و خوش حال بود که وسط خیابون بچه شیر دیده، اونم تو بغل یارو  

بهش می گفتم عزیزم شاید شیر نبوده ها. یال داشت؟ گفت آره آره

گفتم خب بچه شیر که یال نداره شیر بالغ یال داره

اونم مسخره م می کرد می گفت برو بابا چرا باورت نمیشه پولدارا همه چی دارن ، تو تصوراتت از شیر در حد سیمباس اطلاعات نداری حرف نزن      

که ناگهان خاطره ی یه عکس از دوران نوجوانیم یادم اومد

یه چیزی که انقد آرزو داشتم داشته باشمش، عکسش بک گراند کامپیوترم بود

سگ نژاد چوچو      

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

وای خدا من عاشق قیافه ی اینم چرا اصلا یادم رفته بود همچین موجود جیگری وجود داره؟   

سریع عکساشو سرچ کردم نشون نامزدم دادم گفت آره همین بود

چقد حسرت خوردم که من ندیدمش  

همیشه آرزوم بود یه چوچو داشته باشم اوقات غمگینی بغلش کنم گنده ی پشمالوی زشت رو، وایل لعنتی انگار مشت خورده صورتش خیلی عاشقشم خیلی     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش همیشه از آرمان های زندگیمون این بود یه هاسکی بگیریم اسمشم بذاریم رِمی، به انتخاب من. ولی خدایی چوچو یه چیز دیگه نیس؟ 

الحمد الله که در حال حاضر تنها درگیری ذهنتون داشتن چوچوعه و براش تاپیک زدین و ایناااا خدا رو شکر کن احتمالن بسیار مرفه هستین انشالله که همینطور بمونین تاپیک های, بغلی رو بخونید

قبلش همیشه از آرمان های زندگیمون این بود یه هاسکی بگیریم اسمشم بذاریم رِمی، به انتخاب من. ولی خدایی ...

چوچو بانمکه گوگولیه 

اون یکی خشن میزنه خوبه باهاش بری ماموریت😁😁

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

نگه داشتن هاسکی تو ایران ظلمه واقعا و به نوعی خودخواهی البته با عرض پوزش🙏

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
الحمد الله که در حال حاضر تنها درگیری ذهنتون داشتن چوچوعه و براش تاپیک زدین و ایناااا خدا رو شکر کن ...

خانم شما هم لازم نیس بدون اینکه از حال و روز و زندگی بقیه خبر داشته باشین، اظهار فضل بفرمایید   اتفاقا ما برای یه رسیدگی به یه مشکل خیلی بزرگی که شاید تحملش برای شما میسر نباشه جایی رفته بودیم. من اگه تاپیک ناراحتی بزنم چیزی به شما یا بقیه اضافه نمی شه، ولی با تاپیکی که در مورد حس مثبتم بزنم و انتشار بدم حسمو ممکنه حال لحظه ای بعضیا مثل من خوب شه. حسودی هم نکنید، من به هیچ وجه مرفه نیستم. در آرامش کامل باشید

نگه داشتن هاسکی تو ایران ظلمه واقعا و به نوعی خودخواهی البته با عرض پوزش🙏

کاملا باهات موافقم. ما هم همچین قصدی نداریم هیچ وقت (جدا از اینکه پول و شرایطشو نداریم)

من حتی تو اهواز که گرمترین جای ایرانه هاسکی دیدم. خدا لعنتشون کنه که اینجوری شکنجه می دن حیوون رو