2777
2789
عنوان

کنکوری های سابق

112 بازدید | 13 پست

سلام کسایی ک قبلا رتبه شون تو کنکور خوب شده بگن چکار کردن و ایا کلاس رفتن یا نه

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

درس خوندن.. کلاس رفتن خیلی بده حتی بهترین استادا هم برات بیارن با وجود مدرسه رفتن اصن وقت نمیکنی درس بخونی... فقط کلاس نرو.

کتاب های خوب و تحقیق کن ببین کدوما خوبه همونا رو بخون

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شيش سال پيش كنكور دادم

شهرمون زياد از نظر معلم اينا خوب نبود ولي كتاب زياد داشتم و از دوم دبيرستان ميخوندم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

تجربي ميخوايد يا بقيه رشته ها؟

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من رتبم خیلی خوب شد.انسانی بودم.فقط ده جلسه قلمچی رفتم

خوب بود؟

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
اره .من تست زدن بلد نبودم اصا..واسه من عالی بود.ولی کلا خودتو درگیر کلاس و کتابای مختلف نکن.فقط یه چ ...

ینی کلاس نرم ک نکته کنکوری یاد بگیرم>

ینی کلاس نرم ک نکته کنکوری یاد بگیرم>

من کلا مخالفم . اکثر اینا فقط به پول فک میکنن..تستای سال قبلو بزنی و گاج یا همچین چیزی هم شرکت کنی دیگه نیازی به کلاس نیس.البته این نظر منه

من کلا مخالفم . اکثر اینا فقط به پول فک میکنن..تستای سال قبلو بزنی و گاج یا همچین چیزی هم شرکت کنی د ...

اخه قلم چی خیلی گرونه هر کلاسش دو تومن هست