2777
2789
میزنم ازاین شونه مخصوص دندون ریزکه داخل شامپو های مخصوص شپش

صبور باش یکم طول میکشه

باید بارها تکرار کنی تا ریشه کن بشه

روبالشتی وسایلو بشور موهای خودتم چک کن

شامپو خالی نتیجه نداره با شونه دندانه ریز روزی سه چهار بار درست و حسابی موهاشو شونه کن یه چیزی پهن ک ...

میزنم ازاین شونه مخصوص دندون ریزکه داخل شامپو های مخصوص شپش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چی میشع کردموقعی که خوابید بشین مرتب موهاش تمیز کن این از هر شامپویی بیشتر اثر میذارهمنم یه مدت درگی ...

میگم ماتخمش میگیریم خوب خودلعنتیش هنوز هست که هی تخم میذاره اونوچطوربکشیم

یسوال خیلی زمان میبره یعنی به هفته رو که من کم آوردم؟

بستگی به خودت داره من روزی دوبار اینکارو میکردم سر اخرم میدادم موهامو چک کنند دونه های باقیمانده رو بردارن چون اگ حتی یدونه هم بمونه باز تولید مثل میکنن

صبور باش یکم طول میکشه باید بارها تکرار کنی تا ریشه کن بشه روبالشتی وسایلو بشور موهای خودتم چک کن

موهای خودمم مدام سرکه میزنم شونه میکشم بی که روبالشتی وپتو شستم واتوکشیدم پیرشدم

بستگی به خودت داره من روزی دوبار اینکارو میکردم سر اخرم میدادم موهامو چک کنند دونه های باقیمانده رو ...

خیلی سمجن یه هفته ای من درگیرم بچمم خسته کردم بست هی موهاشو نگاه میکنم

موهای خودمم مدام سرکه میزنم شونه میکشم بی که روبالشتی وپتو شستم واتوکشیدم پیرشدم

من گرفتم پدرم درومد سرکه سس مایونز هرچی فکر کنی زدم به سرم یعنی گریه می کردم

اخرم روزای اخر چون خیلی شونه میزدم از بین رفت

وقتی خوب شدم باورم نمیشد تا چند روز باور نمی کردم دیگه شپش ندارم

هنوزم فحش میدم به باعث بانیش