2777
2789
سس مایونز جوابه؟چیکارکنم دقیقا؟

نه فکر نکنم

همون با شامپو مخصوصا بشور شونه بکش سشوار بکش تا از بین بره

یه چیزیم کاربرا گفتن قطره کیمیا یه همچین چیزی من امتحان نکردم ولی خیلی تو نی نی سایت خوندم که خوبه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سرکه بزن سرت موهاتو با سرکه شونه کن

میکنم خانم نرروزاینکار

تخم شپش توسردخترم دیدم بردم دکتر دارو داد دیدم داریوش خیلی بدبویه دخترم هی علمی نه نمیذاره بمالم به موهاش

منم سرکه سفید وسرکه سیب واب قاطی کردم هرروز اسپری کردم کل موهاش نیمساعت موندم بردم حموم دوسری بانک کننده به مدت نیمساع شونه دندون ریز زدم

یه هفته ای اینکار میکنم

خیلی کم شد

دوروزتخم ندیدم امشب به ویکی یادوتا دیدم

الان حالم بده دیگه

خب هی با سرکه شونه کن تا کامل بره هیچی بهتر از سرکه نیست

الان من فقط دوست دارم بدونم که چقدر طول میکشه

یعنی من یه هفته انجام دادم

بیشتر انجام بدم ریشه کن میشه یا باید با ببرم دکتر

سرکه کوفته

یعنی به مدت اکی میشه بعددوباره میاد

الان من فقط دوست دارم بدونم که چقدر طول میکشهیعنی من یه هفته انجام دادمبیشتر انجام بدم ریشه کن میشه ...

بابد کلا چیزی باشه تو سرش شاید بعضی تخم شپشا خیلی ریزن نمیبینیشون بعد بزرگ میشه میبینی ولی بعترین راه زدن مو تا بتونی کنترلش کنی

شماکه برطرف شد مشکلتونچقدر زمان بردوریشه کن شدکلا

والا خیلی دیر

حدود دو ماهی کشید تخم شپشا کامل از بین برن البته من کوتاهی کردم از اول درست شونه نزدم فقط هی میشستم سرمو

اتو مو و سشوار و شونه تاثیرشون خیلیه

والا خیلی دیرحدود دو ماهی کشید تخم شپشا کامل از بین برن البته من کوتاهی کردم از اول درست شونه نزدم ...

مرسی عزیزم

پس زمان میبره

چون من ناامید شدم بعد یه هفته فک کردم جواب نمیده

مرسی عزیزمپس زمان میبره چون من ناامید شدم بعد یه هفته فک کردم جواب نمیده

قربونت نگران نباش بالاخره درمان میشه من اون موقع گریه می کردم می گفتم هیچوقت این تخم شپشا تموم نمیشدن حتی تیک گرفتم موهامو می کندم

قربونت نگران نباش بالاخره درمان میشه من اون موقع گریه می کردم می گفتم هیچوقت این تخم شپشا تموم نمیشد ...

آدم نقطه ضعفش بوش

من ناراحتم شایدمادرخوبی نبودم مراقبت نکردم

یاالان هم نمیتونم بچمو درمان کنم

خیلی برات خوشحالم که خوب شد موهات