جوجوبلاــاوف مدیر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 عنوان حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 43 پست کسیم ندارم بهش بگم🙂 اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم امروز | 00:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
777fatemehi عضویت: 1405/01/05 تعداد پست: 97 اره راست میگی واقعا منم عین شماعم باید بچسبیم فقط به پدرمادرمونو بس من الان همین کارو کردم واقعا یعنی بهتره حداقل در امانم و تحت فشار و استرس نیستم و ازادم همین دارم سعی میکنم بهتر بشم پیشرفت کنم و اصلا ناراحت نشم همین
eenanaee عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 1183 توعم بچسب به دوستپسرت بخدا خیلی بهتره برا هردوتون. من هنوز کسی قسمتم نشده وگرنه همین کارو میکردم بچم خیلی ماههجفتمون سعی کردیم بیشتر رفیق هم باشیم چیزی بود به هم بگیمامیدوارم تو هم قسمتت بشهمن که تو یه زمان به دور از ذهن با یه ادمی که فکرشم نمیکردم باهاش برم تو رابطه رفتم تو رابطه
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 من الان همین کارو کردم واقعا یعنی بهتره حداقل در امانم و تحت فشار و استرس نیستم و ازادم همین دارم سع ... افرینن اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 این همه آدم اینجا ❤️ اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 بچم خیلی ماههجفتمون سعی کردیم بیشتر رفیق هم باشیم چیزی بود به هم بگیمامیدوارم تو هم قسمتت بشهمن که ت ... انشالله که ازدواج کنید و خوشبخت شیدمرسی عزیزمچطوری کنجکاو شدمم اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
eenanaee عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 1183 انشالله که ازدواج کنید و خوشبخت شیدمرسی عزیزمچطوری کنجکاو شدمم مرسیییییخیلییی طولانیه😂داستان ۵ ساله😂
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 مرسیییییخیلییی طولانیه😂داستان ۵ ساله😂 ععع😂پرام اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 چیشده دوستم بهم میزنه همش اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
eenanaee عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 1183 ععع😂پرام ۵ سال میشناختیم همو ۲ سال دوسم داشت یواشکی منم تو این دو سال ناخواسته میریدم بهش😂
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 ۵ سال میشناختیم همو ۲ سال دوسم داشت یواشکی منم تو این دو سال ناخواسته میریدم بهش😂 مث فیلما شد😂 اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم
ghazal1385 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 22100 هیچوقت نتونستم با کسی درست حسابی دوست باشم همه زهری میریزن بهم منم همین مشکل دارمدل به دل راه نداره همه فقط میخوان کارشون راه بیفته بعدش بای بای
جوجوبلاــاوف مدیر استارتر عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 539 منم همین مشکل دارمدل به دل راه نداره همه فقط میخوان کارشون راه بیفته بعدش بای بای 🙂🙂 اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم