2777
2789
اره راست میگی واقعا منم عین شماعم باید بچسبیم فقط به پدرمادرمونو بس

من الان همین کارو کردم واقعا یعنی بهتره حداقل در امانم و تحت فشار و استرس نیستم و ازادم همین دارم سعی میکنم بهتر بشم پیشرفت کنم و اصلا ناراحت نشم همین

توعم بچسب به دوستپسرت بخدا خیلی بهتره برا هردوتون. من هنوز کسی قسمتم نشده وگرنه همین کارو میکردم

بچم خیلی ماهه

جفتمون سعی کردیم بیشتر رفیق هم باشیم چیزی بود به هم بگیم

امیدوارم تو هم قسمتت بشه

من که تو یه زمان به دور از ذهن با یه ادمی که فکرشم نمیکردم باهاش برم تو رابطه رفتم تو رابطه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من الان همین کارو کردم واقعا یعنی بهتره حداقل در امانم و تحت فشار و استرس نیستم و ازادم همین دارم سع ...

افرینن

اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم

بچم خیلی ماههجفتمون سعی کردیم بیشتر رفیق هم باشیم چیزی بود به هم بگیمامیدوارم تو هم قسمتت بشهمن که ت ...

انشالله که ازدواج کنید و خوشبخت شید

مرسی عزیزم

چطوری کنجکاو شدمم

اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم

۵ سال میشناختیم همو ۲ سال دوسم داشت یواشکی منم تو این دو سال ناخواسته میریدم بهش😂

مث فیلما شد😂

منم همین مشکل دارمدل به دل راه نداره همه فقط میخوان کارشون راه بیفته بعدش بای بای

🙂🙂