2777
2789
کلن پسرای این دوره زمونه بخاطر شرایط سخت ازدواج ، دنبال ک.. کردن هستن نه عاشقی و ...

مگ میشه. پسر عموم با 22سال فقط با ی ماشین. عروسیش بود مگ میشه یکیو بخای ول کنی و تاتهش نری خاستگاری کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا. شما عاشقم میشین

چون هر کدوم تو ذهنشون از هم یه چیزی میخوان

دختر عشق و محبت و ناز و نوازش

پسر در جستجوی کام و ...

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

من خودم تو نوجوونی شدم ، ولی اون از شهرمون رفت بی خبر با مادرش

الهی هرچی صلاحه چی بگم. ولی. اینقدر تونقشن آدم فرق هوس و عشق واقعی نمیفهمه همش میگفت دوست دارم میگفتم من حالیم نیست قبول ندارم بهم گفت سنگی icon ب نظرم تا نیاد خاستگاری. همش کشکه. تامیکفتم تو دنبال هوسی میگفت. هزارتا دختر هستن التماس میکنن

مگ میشه. پسر عموم با 22سال فقط با ی ماشین. عروسیش بود مگ میشه یکیو بخای ول کنی و تاتهش نری خاستگ ...

خب دیگه اگه پسری یکیوبخواد تا تهش حتی با کار کردن شب و روز و به اب و اتیش زدن بهش میرسونه

موضوع اینه که بیشتریا نمیخوان

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

الهی هرچی صلاحه چی بگم. ولی. اینقدر تونقشن آدم فرق هوس و عشق واقعی نمیفهمه همش میگفت دوست دارم می ...

خب میگفتی برودنبال اون هزار تا

پسری اگه عاشق واقعی باشه این حرفو نمیزنه و خودت میفهمی علشقه یا الکی میگه دوست دارم

چون هر کدوم تو ذهنشون از هم یه چیزی میخوان دختر عشق و محبت و ناز و نوازش پسر در جستجوی کام و ...

. پس همین دیگ دوستی یعنی همین مگ اینک دوطرف راضی باشن.و نخان ازدواج کنن. ولی دخترا اکثرا دنبال آینده ان

خب دیگه اگه پسری یکیوبخواد تا تهش حتی با کار کردن شب و روز و به اب و اتیش زدن بهش میرسونه موضوع اینه ...

همون پس گردن هیچی نمیشه انداخت حتی گرونی. آخه دیدم پسر همه جوره بوده خودت بخاطر پول دختریو ک واقعا بخای ول میکنی

. پس همین دیگ دوستی یعنی همین مگ اینک دوطرف راضی باشن.و نخان ازدواج کنن. ولی دخترا اکثرا دنبال آی ...

اخه اگه دنبال اینده نباشه ، تو رابطه بیشترین اسیب مال دختره ، پسر که میره سراغ بعدی و تهس یکیو میگیره به فلانشمنیست سر قبلیا چی میاد

همون پس گردن هیچی نمیشه انداخت حتی گرونی. آخه دیدم پسر همه جوره بوده خودت بخاطر پول دختریو ک واقع ...

نه بخدا ، جونمو میدم ، ولی اگه ببینمدختری خودشم بدش نمیاد بخارونیش منم کمکش میکنم تا ...

خب میگفتی برودنبال اون هزار تا پسری اگه عاشق واقعی باشه این حرفو نمیزنه و خودت میفهمی علشقه یا الکی ...

کم نمیورد خب. دوسال یکسره میگفت عاشقتم icon میفهمیدم کاری. ب جز دوست دارم نمیخاد بکنه ولی میموندم کوربودم فک کنم عاشق بودم icon من اصلا احساسی نیستم. بااین موندم شده خاستگار گریه کرده من برام مهم نبوده رد کردم