2777
2789
چ جوری تبدیل میشن. مگ اینک کلا دوست نشه دختر خاستگار اسمش روشه و دوستی الکیه. زور بزنیم تبدیل کنی ...

نه باید اتفاقا دوست بشه تا از اخلاق و رفتار ش سر در بیاره ازدواج سنتی یعنی بگا رفتن دختر ، چون هندونه دربستس معلوم نیست خوب بشه یا نه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

الان خیلی رایج شده دخترا به اسم روشنفکری و مدرنیته و ازدواج سنتی دوس ندارمو اینا وارد رابطه با پسرا میشن و بعدش هزارتا آسیب میبینن

ابراز علاقه کردن و خواستگاری و اینا همش راه داره پسری که واقعا دختریو بخاد میاد از راه درستش اقدام میکنه

گول نخورید بابا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاطفی نیستم خرم. از اول لیاقت سلاممو نداشت. اصن باید رک میگفتم یاخاستگاری یا دوستی نیستم. اینم گف ...

ببخشید من رکمیگم حرفمو🙏

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

عاطفی نیستم خرم. از اول لیاقت سلاممو نداشت. اصن باید رک میگفتم یاخاستگاری یا دوستی نیستم. اینم گف ...

خب اگه جدی برخورد میکردی و نمیومد ، میرفتی دنبال زنذگیت و بعد دوسال بر نمیکشتی سر نقطه اول ، تازه شانس اوردی دستمالی نشدی

وقتی چند ماه گذشت باید با امتحان و حرف زدن نیت سو نیفهمیدی همون اول تکلیفت روشن میشد نه بعد ۲سال

آره کلا پرروکردم اونو بهم گفت. برو بابا تو ک دوست شدی. ازدواجی شدی یهویی کلا فک کرد من اهل دوستی یم

خب اگه جدی برخورد میکردی و نمیومد ، میرفتی دنبال زنذگیت و بعد دوسال بر نمیکشتی سر نقطه اول ، تازه شا ...

. میگی دوست بشیم چند وقت دوست بشیم. همه ک نمیان بااخلاقت اشناشن. اکثرشون تو سرشون ی چیز دیگ هست. کی بگیم بیاد خاستگاری

آره کلا پرروکردم اونو بهم گفت. برو بابا تو ک دوست شدی. ازدواجی شدی یهویی کلا فک کرد من اهل دوس ...

اینو باید زودتر میفهمیدی که راحتو انتخاب کنی

خب اگه جدی برخورد میکردی و نمیومد ، میرفتی دنبال زنذگیت و بعد دوسال بر نمیکشتی سر نقطه اول ، تازه شا ...

نه بیشتر. راه دور بود ارتباط. کلا قفلی زده بودم روش. نمیرفتم کات مبشد شروع میشد شاید ده بار کات. اصن هرچی میگفتم میزد ب اون راه

. میگی دوست بشیم چند وقت دوست بشیم. همه ک نمیان بااخلاقت اشناشن. اکثرشون تو سرشون ی چیز دیگ هست. ...

اگه کسی اهل ازدواج باشه خودش با چند وقت دوستی عنوان میکنه ،یا نهایت خودت میکی ، اونی که برای زیر شکم اومده باشه سعی میکنه از عاطفه و احساسات دختر استفاده کنه تا به هدفش برسه ، یا نهایت نرسه ولش میکنه

نه بیشتر. راه دور بود ارتباط. کلا قفلی زده بودم روش. نمیرفتم کات مبشد شروع میشد شاید ده بار کا ...

پس فقط برای لاس زدن و وقت گذرون بوده نه ازدواج

اگه کسی اهل ازدواج باشه خودش با چند وقت دوستی عنوان میکنه ،یا نهایت خودت میکی ، اونی که برای زیر شکم ...

من احساسی نبودم. ی عزیزم ب مرد نمیتونم بگم. تا نامزدی چیزی نباشه. اونم باید چقدر ثابت کنه بتونم محبت کنم نمیدونم سر این موندم خیلی حرفه ای و. زبون باز. شاید م میفهمیدم و دوسش داشتم

پس فقط برای لاس زدن و وقت گذرون بوده نه ازدواج

پیام آخر کات گفت صبرکن من با خانوادم حرف زدم چقدر آدم لاشی تالحظه آخر گفت. ک یعنی من مقصر نیستم تو خودت رفتی

من احساسی نبودم. ی عزیزم ب مرد نمیتونم بگم. تا نامزدی چیزی نباشه. اونم باید چقدر ثابت کنه بتونم مح ...

همین دیگه ،دحترا زود عاشق میشن دیر فراموش میکنند پسر دیر عاشق نیشن زود ول میکنن

پیام آخر کات گفت صبرکن من با خانوادم حرف زدم چقدر آدم لاشی تالحظه آخر گفت. ک یعنی من مقصر نیستم ...

کلن پسرای این دوره زمونه بخاطر شرایط سخت ازدواج ، دنبال ک.. کردن هستن نه عاشقی و ...