2777
2789
عنوان

چرا باباها

180 بازدید | 16 پست

با وجود اینکه میرن خرید و در جامعه هستن هنوز فکرشون در مورد قیمت ها آپدیت نشده توی زمان ناصرالدین شاه موندن.مثلا اگه یه بلوز و شلوار و بگی ۳ یا ۴ تومن هست میگن چه خبرههههه یا مثلا در مورد لوازم بهداشتی یا چیزهای دیگه هنوز به روز رسانی نشدن از لحاظ قیمتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونن قیمتا رو

میخوان ما رو بپیچونن که پرو نشیم هر روز بریم خرید😂

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮🏃♀️🏃♀️

نه بابا مگه میشه

اینا خسیسن

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙

ما سر ی شورت قبلش دعوا داریم ..چون ی وجب پارچه گرونه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ارهههههههههه بابای منم همینهههههههههه

دیروز رفتم مانتو گرفتم میگم سه تومن تازه تو حراج و فلان اینا

مبگ چ خبررررررررررهههههههههه اینهمههههههههه پووووووووووووول دادی برا این😄😄😄😄😄

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی