2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی

218 بازدید | 23 پست

سلام 

برای درمان سقط مکرر دوتا دکتر بهم معرفی کردن یکی دکتر نفیسه برادران و دکتر موسوی فر الان موندم کدوم بهتره برم ایا کسی بوده با یکی از این دکتر درمان کرده باشه و نتیجه گرفته باشه

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکی از دوستای من ۳ بار سقط داشته هر دکتری میرفت جواب نمیگرفت و نمیتونستن علت سقطشو تشخیص بدن 

یه دکتر رفت تو وکیل آباده فک کنم عالی بود الان دوهفته دیگه زایمان دوستمه 

اون فقط علت سقطشو فهمید

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

[QUOTE=62960564]یکی از دوستای من ۳ بار سقط داشته هر دکتری میرفت جواب نمیگرفت و نمیتونستن علت سقطشو تشخیص بدن  ...[/QU

اسم دکتره نمیدونید چیه

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
[QUOTE=62960564]یکی از دوستای من ۳ بار سقط داشته هر دکتری میرفت جواب نمیگرفت و نمیتونستن علت سقطشو ت ...

نه باید ازش بپرسم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من خودم دوبار سقط داشتم زیر نظر تیمورزاده و ارندی بودم,هیچکدومشون نفعمیدن,فقط یغمایی فعمید البته هنوز تحت درمانم حامله نشدم فعلا ببینم این میشه یا نه ,اما تعریفشو زیااااد شنیدم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
سقط مکرر تو مشهد فقط پروفسور یغمایی,مطبش تو پاستور

من خودم دوسال تحت نظر ترک زاده بودم اصلا علت سقطامو متوجه نشد و چقدرهم نوبتاش وحشتناک بود

من خودم دوسال تحت نظر ترک زاده بودم اصلا علت سقطامو متوجه نشد و چقدرهم نوبتاش وحشتناک بود

این دوستم که میگم علت سقطاش فک کنم لخته شدن خون بوده 

و تا چند ما به شکمش آمپول میزد

من خودم دوبار سقط داشتم زیر نظر تیمورزاده و ارندی بودم,هیچکدومشون نفعمیدن,فقط یغمایی فعمید البته هنو ...

ازمایشات سقط مکرر سی دی مارکرها و ترومبوفیلیا رو فرستادتون؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوستم هرکی ی چیزی میگه,فقط باید خدا بخاد,,من یکی از فامیلای شوهزم پیش ترکزاده بعط دو تا سقط یکسال پیس نی نیش به دنیا اومد

ببین دوستم هرکی ی چیزی میگه,فقط باید خدا بخاد,,من یکی از فامیلای شوهزم پیش ترکزاده بعط دو تا سقط یکس ...

درسته اما واسه من نشد

ازمایشات سقط مکرر سی دی مارکرها و ترومبوفیلیا رو فرستادتون؟؟؟؟؟؟؟

ن بابا اونارو ک بیخیااااال شو,تو مشهد حتی ازمایگشاهی ک انجام بده سی دی مارکرا رو نیس,,من خودم رفتم پیش دکتر فرید گفتم سی دی مارکرارو بنویس,نوشتااااا ولی هیچ ازمایشگاهب انجام نمیداد ,حتی پردیس

ی سری ازمایس های دقیق تر و تزدیک به سی دی مارکرا یکم تخصصی هارو ارندی و تیمورزاده برام نوشتن ولی مشکلی نداشتن,تو سقطات چطووی بود؟