2777
2789

هیچوقت بر نمیگردند مخصوصا طرف اگه مرد باشه بگه دست ندارم واقعا یعنی دوست نداره و اما اگر نداره یا نمیخواد ابهام ایجاد کنه اینجور عشقا وقت تلف کنی وتوهین به خود آدمه شاید اولش چشممون نبینه ولی مدتی که بگذره و روی چیز های که دوست داری تمرکز کنی و سعی کنی پارتنر پیدا کنی اون رو یادت میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچوقت بر نمیگردند مخصوصا طرف اگه مرد باشه بگه دست ندارم واقعا یعنی دوست نداره و اما اگر نداره یا ن ...

ولی مرد ها همیشه برگشتنی هستن زمانی که ما بیخیال بشیم و حال بدیمون تموم شه تازه اونا برمیگردن

توی اطرافیان دیدم که بعد ۳ سال برگشتن

تازه مردا میرن و برمیگردن ولی وفتی دختر بره دیگه برنمیگرده

ولی مرد ها همیشه برگشتنی هستن زمانی که ما بیخیال بشیم و حال بدیمون تموم شه تازه اونا برمیگردنتوی اطر ...

خیلی نادره ولی ن اگر طرف هیچکس نداشته باشه شاید ولی اگر عاشق کسی دیگه باشه هیچوقت بر نمیگرده هیچوقت

بخدا وقتی طرف تو رو دوست نداره تو داری خودتو براش خورد میکنی خودتو به آب او آتیشم بزنی فایده نداره ...

دقیقا ذره ذره آب میشی و اون نمیبینه به محض اینکه بیخیال میشی خودتو پیدا میکنی دیگه بهش فکر نمیکنی پیداش میشه

خیلی نادره ولی ن اگر طرف هیچکس نداشته باشه شاید ولی اگر عاشق کسی دیگه باشه هیچوقت بر نمیگرده هیچوق ...

میدونه مردا اینطورین که وقتی یه شب تنها میشن کسی نیست یاد آدمی میوفتن که دوسشون داشت و اونا ندیدنش

وقتی که ما بیشتر دنبال یکی میریم اون بیشتر از ما فاصله میگیره و ما ذره ذره آب میشیم اما وقتی بیخیال میشی دیگه بهش پیام ندی فکر نکنی با مرور زمان حالت خوب میشه دیگه پیگیرش نمیشی و تازه اون موقع اون میاد و پیگیر میشه

نه همه اینطور نیستن دیدم که میگم آجی مال شما چطوره

من دیگه بیخیال شدم میدونی زمان برد اما دیدم تا کی؟ مگه جقدر زندم که بخوام هی به اون فکر کنم و ذره ذره آب بشم؟ من دیگه علاقم نسبت بهش تموم شد و میدونم یه روزی برمیگرده

بعضی از آدما ارزش. ندارن نباید خودتو ببازی خیلی از آدما هستن که تو حسرت تو موندن