2777
2789
عنوان

تنهایی

159 بازدید | 13 پست

سلام ماه اول بارداریم دکتراستراحت مطلق داده از طرفی هم مامانم مریض نمیتونه بیاد خونه خیلی تنهام نمیتونم جایی برم وقتی هم تنها میشم فکر وخیال گذشته میکنم به حرفای تلخ مادرشوهرم وجاریم و برادرشوهرم فکرمیکنم به اینکه چقد عذابم دادن نمیتونم فراموش کنم  

مثل منی منم وقتی تنهام همچی و یاد آوری میکنم واسه خودم انقد حرص میخورم و ازشون متنفر میشم که داغون میشم نکن این کارو مخصوصا الان که نی نی داری به اون فک کن 😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نی نی فک کن😍😍

فیلم ببین

کتاب بخون

ب این چیزا فک نکن عزیزم ب نی نی انرژی منفی وارد میشه

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

کلی سرگرمی میتونی داشته باشی مثلا کتاب، رمان،قرآن و دعا، ذکر و صلوات، نی نی سایت، زبان، فیلم و سریال، کارهای هنری مثل بافتنی ، نمد، عروسک سازی و عروسک بافی، گونی بافی، دکوپاژ و کارهای دیگه انجام بده

عزیزم منم شرایط شمارو داشتم اما الان که بچم شیش ساله شه میگم چقدر بیخود غصه خوردم شاد باش تا کودک سا ...

شاید منم اگه بچم بتونم سالم بدنیا بیارم همه چیو فراموش کنم اخه یبارسقط داشتم میترسم جاریم دوتابچه داره وقتی میرم خونه مادرشوهرم کسی محلمون نمیذاره همش بهم میگن نازا