2777
2789
عنوان

پسری که

116 بازدید | 16 پست

خانوما ی پسری هس که ی مدتی دوستانه باهم حرف میزنیم این هر بار از صدام از قیافم از اخلاقم تعریف میکنه عکس میفرسته از خودش که من رفتم فلان جا مثلا عکس میفرسته روز جهانی خوشگلاس تو زیبا ترین آدم زندگیم هستی یا بهم میگه دخترم بابت ی حرفش که ناراحت شدم چن بار معذرت خواهی کرد خو منم خیال پردازی نمیکردم که این دوسم داره یا نظری داره حالا دیشب برگشته بهم میگه اگه این حرفا رو که میگم سوتفاهم نشه فک کنی خدا نکرده قصد نیتی دارم منم خیلی بهم برخورد گفتم نههه باور کن میدونم ما باهم فقط دوستیم دوستم میگه این ازت خوشش میاد الکی این حرفا میزنه هیچ پسری نمیاد هی فرت فرت از دختر تعریف کنه هر جا میره به دختر بگه همش از خودش عکس بده بنظرتون درس میگه لطفا فحش ندین به پسر چن خیلی پسر محترمی هستش و نظراتتون بگین مرسی

ببین شاید واقعا فازتون مث دوستای صمیمیه...
اگه میخوای ازین فاز در بیایید باید نقش رفیق رو کنار بذاری...

ببینی اون چطور میشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگرواقعاخوشش میاد بایدجسارت گفتنش روداشته باشه واینکه اصلا خوب نیست توی اینجور رابطه های بی هدف وارد شدن. بهش بگو که من درمورداون حرفت فکرکردم منم نمیخوام سوتفاهمی برات ایجادبشه و به نظرم بهتره که ارتباطمون کمتر باشه. چون من دوست ندارم با یه پسر رفیق باشم و اون فکرکنه که بایه عکس و دوتاحرف قراره وابسته اش بشم و...

ارزش خودت رو حفظ کنی بقیه هم برات ارزش قائل میشن عزیزم

نباید میگفتی نه فقط دوستیم یچی میگفتی تا رابطه شکل بگیره معلومه میخادت فقط از برخورد شما میترسهمیگفت ...

نهه حس میکنم از این حرفو میزدم خیلی خودمو سبک میکردم اخه بدبختانه خیلی غرور دارم اصلا بروم نمیارم که خیلی دوسش دارم خیلی عادی رفتار میکنم

اگرواقعاخوشش میاد بایدجسارت گفتنش روداشته باشه واینکه اصلا خوب نیست توی اینجور رابطه های بی هدف وارد ...

درسته خیلی ممنونم حواسم هس کلا عادتمه تا خودش پیام نده اصلا پیامش نمیدم خیلی سنگین رفتار میکنم