خانوما ی پسری هس که ی مدتی دوستانه باهم حرف میزنیم این هر بار از صدام از قیافم از اخلاقم تعریف میکنه عکس میفرسته از خودش که من رفتم فلان جا مثلا عکس میفرسته روز جهانی خوشگلاس تو زیبا ترین آدم زندگیم هستی یا بهم میگه دخترم بابت ی حرفش که ناراحت شدم چن بار معذرت خواهی کرد خو منم خیال پردازی نمیکردم که این دوسم داره یا نظری داره حالا دیشب برگشته بهم میگه اگه این حرفا رو که میگم سوتفاهم نشه فک کنی خدا نکرده قصد نیتی دارم منم خیلی بهم برخورد گفتم نههه باور کن میدونم ما باهم فقط دوستیم دوستم میگه این ازت خوشش میاد الکی این حرفا میزنه هیچ پسری نمیاد هی فرت فرت از دختر تعریف کنه هر جا میره به دختر بگه همش از خودش عکس بده بنظرتون درس میگه لطفا فحش ندین به پسر چن خیلی پسر محترمی هستش و نظراتتون بگین مرسی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اگرواقعاخوشش میاد بایدجسارت گفتنش روداشته باشه واینکه اصلا خوب نیست توی اینجور رابطه های بی هدف وارد شدن. بهش بگو که من درمورداون حرفت فکرکردم منم نمیخوام سوتفاهمی برات ایجادبشه و به نظرم بهتره که ارتباطمون کمتر باشه. چون من دوست ندارم با یه پسر رفیق باشم و اون فکرکنه که بایه عکس و دوتاحرف قراره وابسته اش بشم و...
ارزش خودت رو حفظ کنی بقیه هم برات ارزش قائل میشن عزیزم